Δεν τα κατάφερε ο Άρης απέναντι στον Ναυπακτιακό


Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Άρης Αιτωλικού που υποδέχτηκε για την 21η αγωνιστική την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Καλύτερη η ομάδα της Ναυπάκτου στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε με τον συνήθη ύποπτο των τελευταίων αγωνιστικών Πιστιόλη στο 17΄ να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Όμηρο, οι παίκτες των γηπεδούχων θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Ανδρεόπουλου, αλλά τόσο στο 65΄ο Μπούσγος και στο 89΄ο Καρέτσος δεν θα μπορέσουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Το φιλμ του αγώνα:

12΄σουτ του Βρουσάϊ έξω από την μεγάλη περιοχή, με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Κούσουλας.

17΄γκοολ για τον Ναυπακτιακό, λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, κάτοχος της μπάλας ο Πιστιόλης, με ψηλοκρεμαστό σουτ θα κάνει το 0-1.

22΄σουτ του Πιστιόλη θα περάσει άουτ.

40΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Ζέρβα, με υπερένταση σε κόρνερ ο Ανδρεόπουλος.

41΄εκτελεση κόρνερ του Χονδρογιάννη, σουτ του Ζέρβα αποκρούει ο Ανδρεόπουλος, νέο σουτ από τον Μαχμούτ σε σώματα αμυντικών και κόρνερ.

44΄σέντρα του Αδραχτά, κεφαλιά του Πιστιόλη αουτ.

45΄ο Κούσουλας θα προλάβει τον Πιστιόλη αλλά θα κάνει λάθος απομάκρυνση, η μπάλα θα φτάσει στον Αδραχτά, σουτ του τελευταίου με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

47΄κορνερ με τον Χονδρογιάννη για τον Άρη, κεφαλιά πάσα του Μπούσγου στον Μαχμούτ, κεφαλιά με τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

65΄εκτελεση φάουλ του Ζέρβα, με τον Μπούσγο από πλεονεκτική θέση να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

81΄κορνερ του Δημόπουλου, προβολή του Καλαβρουζιώτη με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

89΄σέντρα του Ερινάλτο, σουτ του Καρέτσου με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ.

ΑΡΗΣ: Κούσουλας, Καραδήμας, Χονδρογιάννης, Μπούσγος, Ζηνεμπής (68΄Κούσουλας Γ), Ερινάλτο, Φράγκος (68΄Καβαλιέρης), Μαχμούτ, Καρέτσος, Ζέρβας, Παχής (59΄Φούντας).

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Μπράνης, Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Ανδριτσόπουλος (90΄Μπίμπας), Βρουσάϊ, Αδραχτάς, Βρουσάϊ, Πιστιόλης (91΄Σωτηρόπουλος).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr