Ανακοίνωση του Ναυπακτιακού για το παιχνίδι με την Φλόγα Παλαιομάνινας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα καταδικάζει τις μεμονωμένες και απαράδεκτες ενέργειες φιλάθλων της,  οι οποίοι καταφέρθηκαν με ύβρεις κατά του πρόεδρου και μελών του ΔΣ της Φλόγας Παλαιομάνινας στον αγώνα της περασμένης Κυριακής.

Οφείλουμε ως διοίκηση να ζητήσουμε συγνώμη,  παρότι θεωρούμε πως κάναμε ότι μπορούσαμε για να  αποτρέψουμε τέτοιες συμπεριφορές,  που δεν συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή φιλοξενία, που εμείς επιθυμούμε να παρέχουμε σε όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες στο Παπαχαραλάμπειο.

Τέλος θα θέλαμε όσον αφορά το ΥΓ της ανακοίνωσης της Φλόγας Παλαιομάνινας,  χωρίς να γνωρίζουμε αν είναι αληθές η ψευδές,  να διευκρινίσουμε κατηγορηματικά πως η τελευταία παράγραφος δεν αναφέρεται στον πρόεδρο του Ναυπακτιακού Αστέρα. 

Καλό θα ήταν μάλιστα η διοίκηση της Φλόγας -παρότι γνωρίζουμε πως δεν έχει τέτοιες προθέσεις -να διευκρινίζει με σαφήνεια στις ανακοινώσεις της  ποιον πρόεδρο εννοεί,  γιατί δυστυχώς με ασάφειες αφήνει τη φαντασία οποιουδήποτε  να μας εμπλέκει έστω και υποθετικά σε  διαδικασίες  με τις οποίες όλοι γνωρίζουν πως  δεν έχουμε και δεν θέλουμε να έχουμε, καμία ανάμειξη.

                 

Για το Δ.Σ του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

 

      Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

  Ντίνος Τσουκαλάς                                                   Χολέβας Δημήτριος                          

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr