Τα σενάρια για την στέψη του πρωταθλητή !


Μετά τα δυο σημερινά αποτελέσματα Όμηρος, ΑΕΜ και Ναυπακτιακός μπορούν την τελευταία αγωνιστική να στεφθούν πρωταθλητές, ας δούμε αναλυτικά τι μπορεί να συμβεί:

Όμηρος: είναι στην πρώτη θέση με 14 βαθμούς, φιλοξενείται στο Μεσολόγγι από την ΑΕΜ και με νίκη ανεξαρτήτου άλλου αποτελέσματος στο παιχνίδι ανάμεσα στην Φλόγα και τον Ναυπακτιακό βγαίνει πρωταθλητής, αυτό μπορεί όμως να συμβεί και σε περίπτωση ισοπαλίας, αρκεί ο Ναυπακτιακός να ηττηθεί από την Φλόγα η να έρθει ισόπαλος.

ΑΕΜ: είναι στην δεύτερη θέση με 13 βαθμούς και θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Όμηρο Νεοχωρίου που θα τον υποδεχθεί στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, ενώ και σε περίπτωση νίκης του Ναυπακτιακού επί της Φλόγας και ισοβαθμία και πάλι κατακτά το πρωτάθλημα.

Ναυπακτιακός: είναι στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς και με μειονέκτημα στην ισοβαθμία με την ΑΕΜ, θέλει μόνο την νίκη στην έδρα της Φλόγας, ενώ θέλει και ισοπαλία στο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΜ και Όμηρο ώστε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr