Ισοπαλία για τον Άρη Αιτωλικού που τον στέλνει στην Β κατηγορία

ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου – Άρης Αιτωλικού 1-1

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Καινουρίου και τον Άρη Αιτωλικού, με τους νησιώτες που την περσινή χρόνια αγωνίζονταν στην Γ Εθνική κατηγορία να κατρακυλάει στο Β τοπικό μέσα σε δυο χρόνια.

Το παιχνίδι άρχισε με δυο γρήγορα τέρματα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, στο 7΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρρόπουλου στο γάμα της εστίας του Κούσουλα και 1-0.

Η απάντηση για το Άρη θα έρθει πέντε λεπτά αργότερα και το 12΄, σέντρα του Καρέτσου με αποδέκτη τον Φράγκο, με την μια το σουτ του τελευταίου και 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο θα κυλήσει χωρίς κάποια άλλη αξιόλογη φάση πλην ενός σουτ του Καρρόπουλου στο 15΄που θα μπλοκάρει ο Κούσουλας.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης Αιτωλικού θα πίεση ώστε να σημείωση ένα τέρμα που θα του χάριζε την παραμονή στην κατηγορία χωρίς όμως να υπολογίζει στον τερματοφύλακα των τυπικά γηπεδούχων Ευθυμίου που θα κατεβάσει στην κυριολεξία ρολά και θα χαρίσει στην ομάδα του μια χρυσή ισοπαλία που θα του εξασφαλίσει και την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Άρη Αιτωλικού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία για την διεξαγωγή των αγώνων την Επιτροπή του Δημοτικού Σταδίου της Αμφιλοχίας και ειδικότερα τον υπεύθυνο κ. Φουρλάνη και τον υπάλληλο του γηπέδου κ. Καραδήμα.

Το φιλμ του αγώνα:

γκοολ, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρρόπουλου στο γάμα της εστίας του Κούσουλα και 1-0.

12΄γκοολ, σέντρα του Καρέτσου με αποδέκτη τον Φράγκο, με την μια το σουτ του τελευταίου και 1-1.

15΄σουτ του Καρρόπουλου θα μπλοκάρει ο Κούσουλας.

50΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρρόπουλου άουτ.

52΄σουτ Κωνσταντίνου ελάχιστα άουτ.

68΄εκτέλεση φάουλ του Ερινάλτο, η μπάλα θα πάρει περίεργη τροχιά με την βοήθεια του αέρα, με υπερένταση σε κόρνερ ο Ευθυμίου.

73΄σέντρα από αριστερά, γυριστό σουτ από τον Ζηνεμπή, με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού σε κόρνερ ο Ευθυμίου.

74΄απευθείας εκτέλεση κόρνερ με τον Ερινάλτο για τον Άρη, με υπέρ προσπάθεια θα διώξει ο Ευθυμίου.

79΄ με δέκα ο Άρης λόγω αποβολής του Παχή με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαπληκτισμό με αντίπαλο.

91΄σουτ του Φούντα με την μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού, ο Ευθυμίου για ακόμα μια φορά θα διώξει σε κόρνερ.

92΄απευθειας εκτέλεση κόρνερ του Μαχμούτ στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Καρέτσος θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περναει άουτ.

Διαιτητές της αναμετρήσεις οι κ.κ Στυλιαράς, Κολοσιώνης και Χουλιάρας.

Δόξα Καινουρίου (Γιάννης Μακρής): Ευθυμίου, Σούσα (73' Καρναβιάς), Κωνσταντίνου, Σαλμάς, Γιώτης, Τζωρτζόπουλος Δ. (84' Στρεμμένος), Τσίρκας, Κακούρης, Τζωρτζόπουλος Σ., Μπλάνης, Καρρόπουλος (79' Γκορόγιας)

Άρης Αιτωλικού (Μάκης Κωνσταντάτος): Κούσουλας Ε, Καραδήμας, Χονδρογιάννης (75' Φούντας), Μπούσγος, Ζηνεμπής, Κούσουλας Τρ., Φράγκος Γ. (60' Μαλί), Καλύβας, Παχής, Μαχμούτ, Καρέτσος.

Επιμέλεια : Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr