Συνεχίζει ενωμένος ο Ατρόμητος… Σήμερα η συνάντηση με Παπαποστόλου


Σε πάρα πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Ατρόμητου Αντιρρίου , στην οποία υπήρξε μια ευχάριστη έκπληξη με την  συμμετοχή ακόμη ενός νέου προσώπου στο διοικητικό συμβούλιο. Το νέο μέλος είναι ο Σπύρος Πατογιάννης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου αλλά και του Ναυπακτιακού.

Στη  γενική συνέλευση συζητήθηκε ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς που ξεκινά από τον προπονητή. Όλοι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σύμφωνοι να συνεχίσουν με Παπαποστόλου, κάτι που θα  ξεκαθαρίσει  αύριο θετικά αφού η συνάντηση αναμένεται να γίνει σε πάρα πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές.

Ο Περικλής Παπαποστόλου έχει προσφέρει τα μέγιστα τα τελυταία τέσσερα χρόνια στην ομάδα του Αντιρρίου όσο στην πρώτη ομάδα όσο και στα τμήματα ακαδημιών που όλες αυτές τις χρονιές πάρα πολλοί παίκτες πήραν παιχνίδια και αποτέλεσαν ευχάριστες εκπλήξεις.

Πηγή

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr