Ραγδαίες εξελίξεις στον Αχελώο Αγγελοκάστρου


 

Τέλος εποχής για τον άκρος επιτυχημένο πρόεδρο του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου Πάνο Κουτούμπα. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η πραγματικότητα και οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Επιβάλλεται συνεπώς,, Χωρίς χρονοτριβή και περαιτέρω συζήτηση για το αυτονόητο, να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες θεσμοθετημένες καταστατικές διαδικασίες. Με πιο απλά λόγια, οι Αγγελοκαστρίτες που αγαπάνε τη μπάλα να κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας.

“Αφού ευχαριστήσω όλους όσους με πλαισίωσαν και με βοήθησαν τα χρόνια της θητείας μου, τους συνεργάτες στοΔ .Σ. τους παίκτες της ομάδας και όλο το χωριό που στήριξαν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, λέει ο απερχόμενος πρόεδρος, κάνω κάλεσμα σε όλους τους Αγγελοκαστρίτες που αγαπάνε την ομάδα, την Δευτέρα 22 – 6 να έρθουν στο κτήριο του Δημαρχείου, ώστε να συγκροτηθεί καινούργιο Διοικητικό συμβούλιο για την ομάδα από ανθρώπους που θα προσφερθούν να βοηθήσουν ανιδιοτελώς”.

Με ηρεμία και «σταράτες εξηγήσεις» πρέπει να ληφθούν αποφάσεις με γνώμονα το μακροπρόθεσμο όφελος του συλλόγου, και να δείξουμε ότι υπήρξανε και υπάρχουν ευυπόληπτοι Αγγελοκαστρίτες που θα προθυμοποιηθούν να κρατήσουν και πάλι ζωντανό το παιδικό μας όνειρο, που λέγεται καλή και σεβαστή σε όλο το νομό ομάδα του Αγγελοκάστρου.

Μπούτιβας Κώστας

Υπεύθυνος τύπου Αχελώου Αγγελοκάστρου

Πηγή

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr