Ατρόμητος Αντιρρίου: Πήρε Γλωσσόπουλο και Μυλωνά.. φωταγωγήθηκε το γήπεδο!


 

Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο της Αιτ/νιας ο Χάρης Γλωσσόπουλος μετά από την διετή παρουσία του στα γήπεδα της Φωκίδας με του Δωριείς Μανάγουλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  Nafpaktianews.gr  απομένουν τα τυπικά έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του  στους Αντιρριώτες. Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του Ατρόμητου πιστεύοντας πως ο Χάρης Γλωσσόπουλος υπό την καθοδήγηση του Περικλή Παπαποστόλου θα  είναι την νέα χρονιά ο νέος ηγέτης της ομάδας.

Σημαντική κίνηση της ομάδας του Αντιρρίου θυμίζοντας πως η ομάδα έχει ανάγκη να έχει στις τάξεις της παίκτες της κλάσης του Χάρη Γλωσσόπουλου που θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους το υπάρχον νεανικό ρόστερ.

Παίκτης του Ατρόμητου Αντιρρίου θα είναι την νέα χρονιά και ο Χάρης Μυλωνάς αφου  επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στον Ατρόμητο μετά από το πέρασμα του από Παλαιοπαναγιά  ,τον Ναυπακτιακό Αστέρα και τον Προμηθέα.  

Ο Ατρόμητος ξεκινά δυνατά το μεταγραφικό παζάρι αν και ακόμη δεν έχουν γίνει οι επίσημες ανακοινώσεις των δύο νέων παικτών , όμως  θεωρείται δεδομένο αφού απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στους προβολείς του γηπέδου του Αντιρρίου και έτσι και επίσημα το δημοτικό γήπεδο Αντιρρίου φωταγωγήθηκε την Πέμπτη  κανονικά. Όπως όμως σας έχουμε ενημερώσει τα εγκαίνια θα γίνουν από τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο και θα συνδυαστεί με αγώνα της Αντιρριώτικης ομάδας.

Πηγή

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr