Ο Γεράσιμος Μπελεβώνης στον προεδρικό θώκο του ΠΑΟΚ Καλυβίων


Νέο διοικητικό συμβούλιο, επίσημα πλέον, με πολλά νέα πρόσωπα και στη θέση του Προέδρου τον Γεράσιμο Ευστ. Μπελεβώνη, ανακοινώθηκε χθες βράδυ από την ομάδα του και αφού προηγήθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα αρκετές συζητήσεις και επαφές για να ¨κλειδώσουν¨ τα πρόσωπα που θα το αποτελούν.

Πιο συγκεκριμένα,  την Παρασκευή στα γραφεία του συλλόγου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των βασικών μελών του νέου Δ.Σ. για να οριστούν  θέσεις και αρμοδιότητες του καθενός, αλλά και να αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες που θα γίνουν για τη  νέα χρονιά...

Ουσιαστικά μιλάμε για διοίκηση με άρωμα και ολίγον… Παναιτωλικού, αφού στη θέση του Προέδρου θα είναι ο Γεράσιμος Ευστ. Μπελεβώνης, νυν Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός και μέλος ο Γεράσιμος Χ. Μπελεβώνης Γενικός Αρχηγός Παναιτωλικού.

Παράλληλα το Δ.Σ. θα λειτουργεί και σαν διευρυμένο όργανο, όπου θα συμμετέχουν πρόσωπα που απαρτίζουν την υποστηρικτική ομάδα, στα οποία θα ανατεθούν συγκεκριμένες αρμοδιότητες, αλλά θα συνδράμουν και στην οικονομική ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεράσιμος Ευστ. Μπελεβώνης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κώστας Γρέντζελος,

ΤΑΜΙΑΣ: Βασίλης Αναγνωστόπουλος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Σπύρος Κατωπόδης (Δεν έχει οριστικοποιηθεί)

Μέλη της υποστηρικτικής ομάδας : Ανδρέας Τάγκαλος, Γεράσιμος Χ. Μπελεβώνης, Γιώργος Καραθάνος, Λεωνίδας Ζαχαράτος, Θανάσης Ι. Κερασιώτης, Άγγελος Πολύζος, Τάκης Σώζος, Γιώργος Πανταζόπουλος, Μικρόπουλος Στέλιος.

Ανακοινώθηκε ακόμη ότι, παραμένει και τη νέα χρονιά στη θέση του προπονητή της ομάδας ο Λεωνίδας Ζαχαράτος, ενώ για τη Δευτέρα 3 Αυγούστου ορίστηκε η έναρξη προετοιμασίας της ομάδας.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα το Διοικητικό Συμβούλιο θα υλοποιήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, αλλά και οι αποδεσμεύσεις παικτών, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2015-2016.

Να σημειώσουμε ότι ήδη πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα και βελτίωσης των εγκαταστάσεων του γηπέδου Καλυβίων.

Τέλος, αποφασίστηκε να δοθεί βαρύτητα από τον ΠΑΟΚ Καλυβίων και στις πολιτιστικές δράσεις με την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα ενισχύσουν και θα προβάλλουν το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου.

Πηγή

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr