Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Καλυβίων


 

Με αισιοδοξία, πολλά χαμόγελα και μεγάλη πεποίθηση για μια καλή αγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο γήπεδο Καλυβίων.

Παρόντες στην ¨πρώτη¨ της ομάδας ήταν ο προπονητής Λεωνίδας Ζαχαράτος, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρυσι, ενώ συμμετείχαν και οι νεοφερμένοι, Βαγγέλης Καραλής και Βλαχοδήμος Λάμπρος (έπαιζαν στον Τρίκαρδο Κατοχής) και ο Γιάννης Μπητσικώκος (έπαιζε στον Αετό Σταμνάς)...

Μετά το καλωσόρισμα και τις ευχές για καλή αγωνιστική χρονιά στην απαιτητική Α΄ Κατηγορία, οι παίκτες έτρεξαν τα πρώτα χιλιόμετρα, έκαναν ασκήσεις με ή χωρίς την μπάλα και στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης έπαιξαν δίτερμα.

Παρόντες ήταν όλοι οι παράγοντες της ομάδας, με τον Πρόεδρο Μάκη Ε. Μπελεβώνη, να δηλώνει αισιόδοξος για το ξεκίνημα της προετοιμασίας αλλά και την πορεία της ομάδας, ενώ  ο υπεύθυνος για τα μεταγραφικά θέματα, Γεράσιμος Χ. Μπελεβώνης, συνεχίζει τις επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν μεταγραφικά την ομάδα και οι οποίοι θα μπορούν άμεσα να την ενισχύσουν.

Επίσης προγραμματίζονται για τις επόμενες ημέρες και κάποια φιλικά παιχνίδια με ομάδες της περιοχής, τα οποία δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη.

Οι θέσεις και τα πρόσωπα του νεοσύστατου Δ.Σ. του ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ έχουν ως εξής:

Πρόεδρος: Μπελεβώνης Ε. Γεράσιμος

Αντιπρόεδρος: Γρέντζελος Κώστας

Γεν. Γραμματέας: Ψιλογιαννόπουλος Ανδρέας

Ταμίας: Αναγνωστόπουλος Βασίλης

Μέλη: Καραθάνος Γιώργος, Κερασιώτης Θανάσης, Μικρόπουλος Στέλιος.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Ζαχαράτος Λεωνίδας, Μπελεβώνης Χ. Γεράσιμος.

Γεν.Αρχηγοί: Α)Κατωπόδης Σπύρος Β) Πολύζος Άγγελος.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Υπεύθυνος Ασφ.Γηπέδου: Ρεπετσάς Χρήστος,

Υπευθ. Εγκαταστάσεων & Υλικού-Σώζος Χρήστος.

Πηγή