×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/Galleries/16PRWTH-ALIK
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Πρώτη με ενθουσιασμό αλλά και σύνεση για τον Αλικυρναϊκό (photo)

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 17/8 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η πρώτη προπόνηση του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ομάδα στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Το παρόν στην σημερινή «πρώτη» της ομάδας έδωσαν παλιοί αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Γαβρίνας, Μαντέλος, Φράγκος και Μπότας, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται να ανακοινωθούν ακόμα 2-3 μεταγραφές όπως δήλωσε και ο προπονητής στης ομάδας Σταμάτης Σαρρής σε βίντεο που θα ακολουθήσει.

Από την Τετάρτη οι προπονήσεις θα διεξάγονται πρωί και απόγευμα, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται να περάσουν και από εργομετρικά τεστ οι ποδοσφαιριστές.

Για το τέλος να αναφέρουμε ότι στην εξέδρα βρέθηκαν και άτομα από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, που με καπνογόνα τύμπανα και συνθήματα έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην πρώτη της αγαπημένης τους ομάδας ενόψει της νέα χρονιά.

    {gallery}16PRWTH-ALIK{/gallery}