×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/Galleries/16FIL-ATR-ALIK
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Φιλική νίκη του Αλικυρναϊκού επί του Ατρόμητου Αντιρρίου (photo)

Νίκη για την ομάδα του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά στο πρώτο φιλικό παιχνίδι για την νέα χρονιά επί του Ατρόμητου Αντιρρίου το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Αντιρρίου με 1-0.

Ισορροπημένο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες μέσα σε αθλητικά πλαίσια, με τους προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους.

Το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι σημείωσε στο 65΄της αναμέτρησης ο Αθανασόπουλος με προβολή μετά από σέντρα από δεξιά του Βασιλείου.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ Στυλιαράς, Λιόνας και Σούζας.

Για την ομάδα του Αλικυρναϊκού ο Σταμάτης Σαρρής στο πρώτο μέρος χρησιμοποίησε τους, Μπότα, Κάκκο, Ζέρβας, Μαντέλος, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Βασιλείου, Τριφιάτης, Μπαλαμπάνης, Αθανασόπουλος και Κατσαβοχρήστος, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Ψαθάς, Μπούζας, Σούλας, Δενδρινός, Κέσκος, Σκαρλάτος, Καρβέλης και Νικολόπουλος.

Η διοίκηση του Αλικυρναϊκού ευχαριστεί την διοίκηση του Ατρόμητου Αντιρρίου για την άψογη φιλοξενία και τους εύχεται καλή χρονιά.

  {gallery}16FIL-ATR-ALIK{/gallery}