Φιλική ισοπαλία για ΠΑΟ Καλυβίων και Απόλλων Δοκιμίου


Βελτιωμένη εικόνα παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο σημερινό απογευματινό φιλικό προετοιμασίας στο γήπεδο Καλυβίων με αντίπαλο τον Απόλλωνα Δοκιμίου όπου  οι παίκτες του Λεωνίδα Ζαχαράτου αγωνίστηκαν αρκετά καλά και έφεραν ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1...

Παρά το βαρύ πρόγραμμα των προπονήσεων και οι δύο προπονητές δοκίμασαν διάφορα σχήματα και έκαναν πολλές αλλαγές παικτών, προκειμένου να δουν το επίπεδο ετοιμότητας καθενός παίκτη ξεχωριστά, αλλά και την συνολική λειτουργία των ομάδων τους στο δυνατό αυτό φιλικό παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ έχει σαφώς  ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι με πολλούς νέους παίκτες και μένει να δοθεί χρόνος σε όλους ώστε να ¨δέσουν¨αγωνιστικά με τους παλαιότερους συμπαίκτες τους και να αποτελέσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Πολύ καλά δείγματα γραφής έδωσαν για μια ακόμη φορά μέσα στο γήπεδο και οι παίκτες του Θ. Λαυράνου, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, πολλά τρεξίματα και καλές ευκαιρίες για σκοράρισμα.

Τα γκολ πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Σ. Τασούλης (ΠΑΟΚ) και ο Ν. Σπυριλιώτης (Απόλλωνας)

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Ζαχαράτος Λεωνίδας) Γ. Ανδριόπουλος, Β. Καραλής, Α. Γαλλιάς, Ν. Καρασάββας, Γ.Μυλωνάς, Γ. Αριστόπουλος (Μπιτσικώκος), Ν. Μυγδάκης, Γ. Κοκοσούλας, Δ.Τσάμης, (Γ.Οικονόμου), Γ.Παπαδόπουλος, Θ. Αρκουμάνης

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι:

Σ. Τασούλης, Λ. Βλαχοδήμος, Σ.Κρανιάς, Λ. Καραλής, Π. Ζαχαράτος, Κ. Στρατόπουλος, Γ. Καρασάββας.

Πηγή