Μπαμ με Καλαβρουζιώτη για τον Α.Ο Χάλκειας


Τον Θοδωρή Καλαβρουζιώτη απέκτησε ο Α.Ο. Χάλκειας από τους Δωριείς Μανάγουλης.

Ο πάικτης είχε αγωνιστεί την περασμένη χρονιά στον Ναυπάκτιακό Αστέρα και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πήγε στους Δωριείς και κατέκτησε το κύπελλο Φωκίδας.

Η Ανακοίνωση του Α.Ο. Χάλκειας

ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ….

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Α.Ο. Χάλκειας. Απέκτησε το σέντερ φορ και δεινό σκόρερ ΘΟΔΩΡΟ ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗ.
Γεννηθείς στις 16-3-1987 ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και στη συνέχεια ήρθε στον ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΚΕΙΑΣ όπου αγωνίστηκε για 7 συνεχείς περιόδους τόσο στη Β” όσο και στην Α’κατηγορία.

Οι πολύ καλές του παρουσίες και το «φλέρτ» που είχε με τα δίχτυα, την επόμενη χρονιά φόρεσε την φανέλα του ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ στο πρωτάθλημα της Δ” Εθνικής. Ακολούθησαν εναλλάξ οι διαδρομές ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ- ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ με τελευταίο σταθμό τους ΔΩΡΙΕΙΣ ΜΑΝΑΓΟΥΛΗΣ κατακτώντας το κύπελλο Ε.Π.Σ. Φωκίδας το 2015.

Στο παρελθόν έχει χριστεί δύο φορές 1ος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας τόσο με την φανέλα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΚΕΙΑΣ όσο και με την φανέλα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ.

Την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο (2014-15) σημείωσε 22 γκολ συνολικά με την φανέλα του ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ και των ΔΩΡΙΑΙΩΝ ΜΑΝΑΓΟΥΛΗΣ στα πρωταθλήματα Α” Αιτωλ/νίας και Α” Φωκίδας αντίστοιχα.

Πηγή

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr