Με Γαβρίνα η έναρξη της προετοιμασίας για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος !


Με τον Δήμο Γαβρίνα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησε την Δευτέρα το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η προετοιμασία του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά ενόψει της πρεμιέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η νεοφώτιστη ομάδα του Σταμάτη Σαρρή καλείτε το προσεχές Σάββατο να αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Αντιρρίου την ομάδα του Α.Ο Χάλκειας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.

Πολλά τα προβλήματα που καλείτε να αντιμετωπίσει ενόψει της πρεμιέρας ο νεαρός τεχνικός καθώς εκτός του Γαβρίνα που ενδεχομένως να πάρει και κάποια λεπτά συμμετοχής μετά το οκ του γιατρού της ομάδας κ. Τσώλου, Τσαλαφούτας (πρόβλημα από την έναρξη της προετοιμασίας) και Σούλας (τραυματισμός στο φιλικό με τον Όμηρο) δεν συμπεριλαμβάνονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αν στα παραπάνω συμπεριλάβουμε και την τιμωρία των τριών αγωνιστικών που κουβαλάει από την περσινή χρονιά ο Παχής καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως θα τα περίμεναν στο στρατόπεδο της ομάδας.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτη στο ενωσιακό γήπεδο.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr