Επιβλητική νίκη για το Δοκίμι επί της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου


Με μια πολύ μεγάλη νίκη μπήκε στο πρωτάθλημα ο Απόλλων Δοκιμίου. Η ομάδα του Θεόδωρου Λαυράνου κέρδισε με 4 - 0 την Ακαδημία Ευηνοχωρίου και όπως και πέρσι πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της πρώτης αγωνιστικής και βρίσκεται με τη διαφορά τερμάτων στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με το Γιαννακά. Στο 19΄ ο Σπυριλιώτης έκανε το 2 - 0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η ομάδα του Ευηνοχωρίου είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με το Σακελλαρόπουλο και τον Κουντούρη, όμως δε σκόραραν και στη συνέχει οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο ακόμα τέρματα με το Ζαχαράκη και το Σπυριλιώτη.

Πολύ καλή η εικόνα του Απόλλωνα με τους νεαρούς παίκτες να παίζουν εξαιρετικά και να φτάνουν σε μια σπουδαία νίκη στο ξεκίνημα. Η Ακαδημία είχε αδυναμίες και φάνηκε ότι χρειάζεται να διορθωθούν κάποια πράγματα για να έχουν καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα.

2΄ Γκολ. Σέντρα του Κοντοπάνου από αριστερά ο Γιαννακάς με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
14΄ Σέντρα του Φώτη Κορομηλά ο Σπυριλιώτης κάνει το σουτ με το Μπράτσκα να διώχνει σε κόρνερ.
15΄ Κόρνερ του Φώτη Κορομηλά ο Κοντοπάνος κάνει ανάποδο ψαλίδι με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
16΄ Από πάσα του Ζαχαράκη ο Κοτρότσος βγαίνει τετ α τετ, πλασάρει αλλά μπλοκάρει ο Μπράτσκας.
19΄ Γκολ. Ο Ζαχαράκης κάνει προσπάθεια από δεξιά, σεντράρει και ο Σπιριλιώτης με σουτ στέλνει τη μπάλα να βρει αρχικά το δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για το 2 - 0.
28΄ Ο Κράνης έκλεψε από τον Καρτσακλή, όμως πριν σουτάρει ο έμπειρος αμυντικός τον πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
29΄ Ο Κοντοπάνος βγαίνει τετ α τετ, πλασάρει και διώχνει ο Μπράτσκας και η μπάλα φτάνει στο Σπυριλιώτη που κάνει το σουτ, αλλά διώχνουν οι αμυντικοί.
37΄ Ο Κοντοπάνος μπαίνει από αριστερά, πλασάρει και ο Μπράτσκας αποκρούει.
46΄ Ο Κράνης κάνει ατομική προσπάθεια και πασάρει στο Σακελλαρόπουλο που από κοντά πλασάρει άουτ.
47΄ Σουτ του Ζαχαράκη πέρασε ελάχιστα άουτ.
52΄ Κόρνερ του Κράνη ο Κουντούρης πλασάρει αλλά ο Βαμβακάς διώχνει σωτήρια πάνω στη γραμμή με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε πέναλτι για χέρι.
61΄ Γκολ. Ο Κοντοπάνος κάνει τη σέντρα από δεξιά ο Ζαχαράκης ανοίγει με το στήθος χάνοντας το κοντρόλ, όμως μπερδεύει το Μπράτσκα και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 3 - 0.
65΄ Σουτ του Κοντοπάνου έδιωξε σε κόρνερ ο Μπράτσκας.
67΄ Πάσα του Ζαχαράκη στο Νίκο Τσακανίκα που πλασάρει από πλάγια αριστερά αλλά διώχνει με τα πόδια ο Μπράτσκας.
69΄ Σουτ του Ζαχαράκη από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή φεύγει άουτ.
74΄ Γκολ. Ο Κοντοπάνος με κούρσα από δεξιά παίρνει τη μπάλα και πασάρει στο Σπυριλιώτη που ελίσσεται μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ κάνει το 4 - 0.
76΄ Ο Κοντοπάνος πασάρει στο Ζαχαράκη που πλασάρει από κοντά με το Μπράτσκα να διώχνει και τον Κατσαρό να απομακρύνει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Σίμος, Βαμβακάς (71΄ Κρανιάς Σ.), Αθανασίου Δ., Αθανασίου Α. (80΄ Μακρής Β.), Καρτσακλής, Κοτρότσος, Σπυριλιώτης, Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς (64΄ Τσακανίκας Ν.), Ζαχαράκης, Κοντοπάνος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Ανδρέας Μαργέλης): Μπράτσκας, Φλωρόπουλος (31΄ Μαχμούτ), Κατσαρός, Γιερετσιάν Ι., Κωνσταντάρας, Ντζελέπης, Σακελλαρόπουλος (69΄ Κοτοφώλης), Κουντούρης, Κράνης, Βλαχογιάννης, Κούστας (64΄ Αλεξανδρόπουλος).

olatagoal.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr