Νίκη για τον Αλικυρναϊκού επί του Απόλλων Δοκιμίου με 1-0

 

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Απόλλων Δοκιμίου 1-0

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδόσφαιρου το απόγευμα της Τετάρτης στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, ο γηπεδούχος Αλικυρναϊκός κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον αξιόμαχο Απόλλων Δοκιμίου με 1-0.

Πολύ όμορφο παιχνίδι, με εκατέρωθεν μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στις εστίες των δυο ομάδων, με τους τερματοφύλακες Μπότα και Σίμο να κάνουν καταπληκτικές αποκρούσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ στο 73΄με σουτ του Αθανασόπουλου μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βασιλείου και να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο για την φετινή χρονιά.

Το φιλμ του αγώνα:

5΄βαθειά σέντρα με αποδέκτη από δεξιά τον Σπυριλιώτη, σουτ στην κλειστή γωνία του Μπότα με τον τελευταίο να αποκρούει σε κόρνερ.

7΄κάθετη πάσα του Σούλα προς τον Γαβρίνα, σουτ από πλάγια θέση άουτ.

11΄πλασέ του Γαβρίνα από πλεονεκτική θέση, σε κόρνερ ο Σίμος.

30΄σουτ του Γιαννακά από καλή θέση ψηλά άουτ.

34΄σουτ του Γαβρίνα μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα βρει σε σώμα αμυντικού και θα απομακρυνθεί.

35΄σε θέση τετ τα τετ ο Κοντοπάνος, με τον Μπότα να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

39΄κόρνερ από αριστερά του Βασιλείου στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Ζέρβα θα μπλοκάρει ο Σίμος.

55΄κορνερ από δεξιά του Βασιλείου, κεφαλιά του Αθανασόπουλου μεγάλη απόκρουση του Σίμου, με την μπάλα να προσκρούει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να απομακρύνουν οι αμυντικοί.

58΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαβρίνα, ο Σίμος με υπερένταση στο αριστερό παραθυράκι της εστίας θα βγάλει σε κόρνερ.

68΄μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Απόλλων, φάουλ του Κορομηλά στην μεγάλη περιοχή, ο Ζαχαράκης με κεφαλιά σε πρώτο βαθμό, και σουτ δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Μπότα που θα μπλοκάρει την μπάλα.

73΄γκοοολ για τον Αλικυρναϊκό, κόρνερ από δεξιά του Βασιλείου, η μπάλα θα φτάσει μέσα στην περιοχή στον Αθανασόπουλο, με σουτ θα κάνει το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

84΄σέντρα του Σπυριλιώτη, κεφαλιά του Ζαχαράκη με διπλή προσπάθεια ο Μπότας θα αποσοβήσει την ισοφάριση.

93΄ πλασέ του Κέσκου, με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καραβασίλης, Γαλανόπουλος και Κουτρουμάνος.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Μπότας, Ψαθάς, Τριφιάτης (69΄Μπαλαμπάνης) Ζέρβας, Μαντέλος, Κάκκος, Βασιλείου, Φραγκός, Γαβρίνας, Αθανασόπουλος (89΄Κέσκος), Σούλας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: (Θόδωρος Λαυράνος) Σίμος, Βαμβακάς, Τσακανίκας (57΄Στεφανάκης), Αθανασίου, Καρτσακλής, Κοτρότσος, Σπυριλιώτης, Κορομηλάς, Γιαννακάς, Ζαχαράκης, Κοντοπάνος.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr