Νίκη για τον Αλικυρναϊκό επί της Αναγέννησης Θέρμου με 2-0

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Αναγέννηση Θέρμου 2-0

Σπουδαία βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας νίκη για τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά το απόγευμα του Σαββάτου επί της ομάδας της Αναγέννησης Θερμού με σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα στο 10΄της αναμέτρησης με προβολή του Γαβρίνα μετά απο σέντρα του Βασιλείου.

Οι φιλοξενούμενοι παρά την ψυχρολουσία, θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στο πρώτο μέρος αλλά χωρίς να μπορέσουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο θα γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες, και από τις δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν απέναντι τους για ακόμα ένα παιχνίδι τον πολύ καλό Μπότα, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν.

Στο δίλεπτο 76΄-77΄ θα κριθεί όλο το παιχνίδι, στο 76΄οι φιλοξενούμενοι θα απολέσουν τεράστια ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν λάθος γύρισμα του Μαντέλου, ο Κουσκούνης να κλέψει την μπάλα, με ψηλοκρεμαστό πλάσε θα στείλει όμως την μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό 77΄, σέντρα από δεξιά του Βασιλείου στο δεύτερο δοκάρι, με διπλή προσπάθεια ο Αθανασόπουλος θα κλειδώσει του τρεις πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα:

10΄γκοολ για τον Αλικυρναϊκό, όμορφος συνδυασμός από δεξιά Τριφιάτης Γ, Σούλα και Βασιλείου, με τον τελευταίο να βγάζει και την σέντρα, προβολή του Γαβρίνα με την μπάλα να περναει κάτω από τα πόδια του Μπαλάφα Κ. και να καταλήγει στα δίχτυα 1-0.

19΄φαουλ του Βασιλείου, κεφαλιά του Αθανασόπουλου άουτ.

34΄απευθειας εκτέλεση φάουλ για την Αναγέννηση με τον Κούκο, εντυπωσιακή απόκρουση του Μπότα που θα κρατήσει το προβάδισμα για την ομάδα του.

43΄ακομα ένα στημένο για τους φιλοξενούμενους, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μπαλάφας Φ. κεφαλιά Καλαντζή ψηλά άουτ.

58΄σουτ του Γαβρίνα, θα μπλοκάρει ο Μπαλάφας.

61΄σουτ του Γαβρίνα μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει σε σώμα αμυντικού και θα καταλήξει κόρνερ.

63΄κορνερ για την Αναγέννηση με τον Κούκο, κεφαλιά του Κουρσάρη άουτ.

76΄μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, λάθος γύρισμα του Μαντέλου, με τον Κουσκούνη να κλέβει την μπάλα, με ψηλοκρεμαστό πλάσε θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

77΄γκοολ για τον Αλικυρναϊκό, ακόμα μια καλοζυγισμένη σέντρα του Βασιλείου από τα δεξιά, με διπλή προσπάθεια στο δεύτερο δοκάρι ο Αθανασόπουλος θα κάνει το 2-0.

79΄κορνερ από δεξιά, κεφαλιά Κουρσάρη άουτ.

85΄ακομα μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Αναγέννηση να μπει στο παιχνίδι, τετ τα τετ του Κούκου με τον Μπότα να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να αποσοβεί ακόμα μια φορά το γκολ, στην επαναφορά σουτ θα περάσει άουτ.

92΄σουτ του Χρυσικού θα περάσει άουτ.

93΄αντεπίθεση για την Αναγέννηση, πλασέ του Καλαντζή μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να προσκρούει σε σώμα αμυντικού και να απομακρύνεται.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Ροδάτος και Βασιλόπουλος.

Αλικυρναϊκός: (Σταμάτης Σαρρής) Μπότας, Τριφιάτης Γ.(51΄Τριφιάτης Σ.) Ψαθάς, Ζέρβας, Μαντέλος, Κάκκος, Αθανασόπουλος, Φράγκος, Γαβρίνας, Σούλας (65΄Πάχης), Βασιλείου (92΄Κέσκος).

Αναγέννηση Θέρμου: (Τάκης Τσιάκαλος) Μπαλάφας Κ, Μπαλάφας Φ, Μαραγιάννης, Ξανθόπουλος (71΄Χρυσικός), Κουρσάρης, Γιαννοκώστας, Μπίστας (64΄Μαραγιάννης), Μπαζώρας, Καλαντζής, Κούκος, Κουσκούνης (86΄MUCA).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr