Νίκη με ανατροπή για το Δοκίμι επί της Αναγέννησης Θέρμου

Ο Απόλλων Δοκιμίου κέρδισε με 2 - 1 την Αναγέννηση Θέρμου, έφτασε τους 32 βαθμούς και ισοβαθμεί στην έκτη θέση της βαθμολογίας με τον Α.Ο. Χάλκειας. Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ανέτρεψε της εις βάρος της κατάσταση και έφτασε στο "τρίποντο".

Στο παιχνίδι τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Η Αναγέννηση στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Κώστα Τσοπανά. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 22΄ ο Κοτρότσος ισοφάρισε. Πέντε λεπτά αργότερα έγινε η ολική ανατροπή με το Ζαχαράκη να εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα της Αναγέννησης. Στη συνέχεια ο Απόλλων προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ του σκορ, το κατάφερε και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα.

9΄ Γκολ. Ο Τζουλιάνο μπαίνει από αριστερά και κάνει συρτή πάσα στον Τσοπανά που με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.

12΄ Ο Καρτσακλής με γυριστό σουτ στέλνει τη μπάλα άουτ.


17΄ Σέντρα του Γιάννη Τσακανίκα από δεξιά ο Γιαννακάς με το στήθος στέλνει τη μπάλα άουτ.

22΄ Γκολ. Σέντρα του Γιαννακά από δεξιά ο Κοτρότσος με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 1 - 1.

24΄ Δυνατό σουτ του Τζωρτζόπουλου απέκρουσε ο Μπαλάφας.

27΄ Γκολ. Σέντρα του Νίκου Τσακανίκα από δεξιά, λάθος στην άμυνα της Αναγέννησης και ο Ζαχαράκης με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 1.

29΄ Σουτ του Μπαζώρα απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος.

35΄ Σουτ του Κοτρότσου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

43΄ Κόρνερ του Τζωρτζόπουλου ο Ζαχαράκης πιάνει κεφαλιά και ο Μπαλάφας αποκρούει.

45΄ Σέντρα του Τζωρτζόπουλου ο Κορομηλάς πιάνει την πρώτη κεφαλιά και ο Ζαχαράκης με δεύτερη κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

46΄ Σουτ του Τσοπανά έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος.

73΄ Ατομική προσπάθεια του Ζαχαράκη που μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, σουτάρει και ο Μπαλάφας διώχνει στην κλειστή του γωνία.

74΄ Ο Τζουλιάνο πασάρει στον Καλαντζή που κάνει το σουτ και αποκρούει ο Θεοδωρακόπουλος.

85΄ Ο Κοτρότσος πασάρει στο Νίκο Τσακανίκα που σουτάρει και διώχνει σε κόρνερ ο Μπαλάφας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Γαρούφης, Κοτρότσος, Καρτσακλής, Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς (62΄ Σπυριλιώτης), Ζαχαράκης (91΄ Αθανασίου Δ.), Τσακανίκας Ν. (88΄ Κρανιάς).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (Φώτης Αγγελόπουλος - Αλέξανδρος Κοντός): Μπαλάφας Κ., Καλιακμάνης (69΄ Καλαντζής), Μπίστας, Γιαννοκώστας, Κουρσάρης, Ξανθόπουλος Ε., Κούκος, Τσοπανάς (83΄ Μαραγιάννης Β.), Μπαζώρας (46΄ Παπαευθυμίου), Τζουλιάνο Μούτσα, Μαραγιάννης Γ.

 

www.olatagoal.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr