Άξιζε την νίκη.. αλλά αυτή δεν ήρθε για τον Ναυπακτιακό Αστέρα

Ναυπακτιακός Αστέρας – Αμβρακία Κωστακιών 0-1

Άδικη ήττα και παραμονή στο τοπικό πρωτάθλημα για Ναυπακτιακό Αστέρα, με τον παράγοντα τύχη να γυρίσει την πλάτη στους παίκτες του Δημήτρη Θεοδοσίου που είχαν τρία δοκάρια και ένα ακυρωθέν γκολ στο παιχνίδι.

Από την άλλη η ομάδα της Άρτας από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης είχε ως μόνο στόχο να διαφύλαξη το μηδέν στην άμυνα καθώς και η ισοπαλία της έδινε το εισιτήριο για την Γ Εθνική, ενώ κατάφερε και στο 6΄ των καθυστερήσεων της αναμέτρησης να πάρει την νίκη και το τρίποντο με πλασέ του Μαγκάκη.

Νευρικό πρώτο ημίχρονο και από τις δυο ομάδες που θα εχουν από μια καλη ευακαρια, στο 6΄οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη και σωτήρια απόκρουση στην δεξιά γωνία του Βαρέλη να χάνουν την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι ώστε να προηγηθούν στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους στο 30΄σε γρήγορη αντεπίθεση ο Παππά δεν θα μπορέσει να πλασάρει σωστά τον Ανδρεόπουλο, να απαντούν στην ευκαιρία του Ναυπακτιακού.

Παράσταση για έναν ρόλο το δεύτερο μέρος, με τους παίκτες του Ναυπακτιακού να σφυροκοπούν την αντίπαλη περιοχή με την μπάλα να σταματάει τρεις φορές στο δοκάρι, στο 52΄ σε φάση διαρκείας, κεφαλιά του Θεοχάρη θα προσκρούσει στην ρίζα του δεξιού δοκαριού, στην επαναφορά το γυριστό ψαλιδάκι του Δημητρακόπουλου θα αποκρούσει ενστικτωδώς ο Βαρέλης με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ.

Την ίδια τύχη θα έχει και η κεφαλιά στο 92΄και πάλι του Θεοχάρη που θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι της εστίας, ενώ ενδιάμεσα και στο 64΄ο Ναυπακτιακός με τον Δημητρακόπουλο θα σημειώσει τέρμα, με τον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης κ. Βεργέτη να υποδεικνύει τον παίκτη της Ναυπάκτου σε θέση οφσάιντ.

Το φιλμ του αγώνα:

6΄μεγάλη ευκαιρία για τον Ναυπακτιακό, κόρνερ από δεξιά του Καραγιάννη, κεφάλια του Καλαβρουζιώτη από το ύψος της μικρής περιοχής εκπληκτική απόκρουση του Βαρέλη με την μπάλα να απομακρύνεται.

10΄σουτ του Μιχαλόπουλου με την μπάλα να περνάει άουτ.

29΄σέντρα του Καραγιάννη από αριστερά, πρώτη κεφαλιά από τον Καλαβρουζιώτη δεύτερη από τον Δημητρακόπουλο με τον Βαρέλη να διώχνει έγκαιρα την μπάλα και να κερδίζει το φάουλ.

30΄ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ατομική ενέργεια του Παππά θα βρεθεί απέναντι από τον Ανδρεόπουλου με τον τερματοφύλακα του Ναυπακτιακού να αποκρούει την μπάλα.

52΄τεραστια χαμένη ευκαιρία με διπλό δοκάρι για τον Αστέρα, εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά  του Θεοχάρη στη ρίζα του δεξιού δοκαριού, ανάποδο ψαλίδι του Δημητρακόπουλου ο Βαρέλης θα αποκρούσει ενστικτωδώς τη μπάλα η όποια θα προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει κόρνερ.

64΄ πάσα του Καμμένου στον κενό χώρο πλασέ του Δημητρακόπουλου η μπάλα στα δίχτυα, με τον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης κ. Βεργέτη να υποδεικνύει τον παίκτη του Ναυπακτιακού σε θέση οφσάιντ.

66΄σουτ του Ψυχογιού ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

75΄σουτ του Δημητρακόπουλου με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Βαρέλης.

78΄πλασε του Πιστιόλη η μπάλα θα κοντράρει και θα καταλήξει σε κόρνερ.

82΄γυρισμα στην περιοχή του Φλέγκα, πλασέ του Πιστιόλη με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία.

84΄σουτ του Ανδραχτά άουτ.

92΄τεραστια χαμένη ευκαιρία για τον Ναυπακτιακό στο δεύτερο λεπτό τον καθυστερήσεων, κόρνερ του Καραγιάννη από δεξιά, κεφαλιά του Θεοχάρη στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βαρέλη.

96΄γκολ, ο Γούλας θα αλλάξει τη μπάλα με τον Μαγκάκη το πλασέ του τελευταίου θα καταλήξει στα δίχτυα του Ανδρεόπουλου 0-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Διαμαντόπουλος, Βεργέτης και Χαραλαμπόπουλος.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς (82΄Ανδραχτάς), Καραγιάννης, Φλέγκας, Ζαχαρόπουλος (74΄Πιστιόλης), Καλαβρουζιώτης, Ανδριτσόπουλος, Θεοχάρης, Δημητρακόπουλος, Καμμένος, Μιχαλόπουλος (57΄Ψυχογιός).

Αμβρακία Κωστακιών (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσσος, Μπεζεβέγκης, Τσόλκας, Παπαρούνης, Λύτος (77΄Μαγκάκης), Γούλας, Παππάς, Σιδηρόπουλος, Νταλάκας (90΄Μανοδήμος) , Σταμούλης (65΄Βερλέκης).


Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr