Πρόκριση στην παράταση για την Αναγέννησης Μεσολογγίου επί του Αχιλλέα Γραμματικούς

 

Πρόκριση με 1-0 στην παράταση για την Αναγέννηση Μεσολογγίου το Σάββατο το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί του Αχιλλέα Γραμματικούς για την Α΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Χωρίς πολλές αξιόλογες φάσεις το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν δυο δοκάρια στο 76΄ με τον Ρισβά και στο 96΄ με τον Κατσαβό, και τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν κινδύνους στην κόντρα με τον πολύ καλό Γεωργίου.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Μεσολογγίου και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου χάρισε στο 107΄ με πλασέ ο Κατσαβός μετά από ωραία ατομική προσπάθεια από δεξιά  και γύρισμα στην περιοχή του Καλύβα.

Το φιλμ του αγώνα:

3΄σουτ του Κατσαβού , μαζεύει ο Κρέτσης.

13΄σουτ του Μπανάκα από πλάγια θέση άουτ.

17΄σουτ από πλάγια θέση του Σούλα άουτ.

50΄εκτελεση κόρνερ Σαμαρά, κεφαλιά Χαμοσφακίδη άουτ.

60΄κλέψιμο της μπάλας από τον Γεωργίου σουτ, ψηλά άουτ.

61΄ευθύβολο σουτ του Σαμαρά ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

69΄εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά στην περιοχή, προβολή με υπερένταση του Παναγιωτόπουλου άουτ.

71΄ομορφη προσπάθεια του Γεωργίου και σουτ, με τον Βασκαντήρα να μπλοκάρει στην γωνία του.

73΄βαθεία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Αναγέννησης, σουτ του Γεωργίου ο Βασκαντήρας θα αποκρούσει με υπερένταση σε κόρνερ.

76΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την Αναγέννηση, σουτ του Ρισβά από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κρέτση, στην επαναφορά το σουτ του Μπαλαμπάνη θα περάσει ψηλά άουτ.

96΄δευτερη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, βαθειά μπαλιά με αποδέκτη τον Κατσαβό, ψηλοκρεμαστό σουτ με εξουδετερωμένο τον Κρέτση και την μπάλα να προσκρούει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

106΄σουτ του Θεοδωρόπουλου, ελάχιστα άουτ.

107΄ΓΚΟΛ, προσωπική προσπάθεια από δεξιά του Καλύβα και γύρισμα στην μικρή περιοχή, πλασέ του επερχόμενου Κατσαβού και 1-0.

115΄σουτ του Σαμαρά, θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κρέτσης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καραβασίλης, Κουτρουμάνος και Ροδάτος.

Αναγέννηση Μεσολογγίου: (Μάκης Κουρνέτας) Βασκαντήρας, Φούντας, Παπαδάτος (46΄Χαμοσφακίδης) , Παναγιωτόπουλος, Φλωρόπουλος (75΄Σούφρας), Ψαθάς, Καλύβας, Μπαλαμπάνης, Κατσαβός, Ρισβάς, Sula (46΄Σαμαράς).

Αχιλλέας Γραμματικούς: Κρέτσης, Καλύβας, Κουλουκούρας Β.,(110΄Αλετράς) Γεραφέντης, Τσουκαλης (46΄Αγγελης), Κουλουκούρας Θ., Βίβας (83΄Κούστας), Κουζέλης, Γεωργίου, Μπανάκας, Θεοδωρόπουλος.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr