''Τσίμπησε'' βαθμό στην πρεμιέρα στο Δοκίμι η Αναγέννηση Μεσολογγίου

Φωτο αρχείου

Ισόπαλοι με σκορ 0 - 0 αναδείχτηκαν στο γήπεδο του Δοκιμίου ο τοπικός Απόλλωνας με την Αναγέννηση Μεσολογγίου. Η νεοφώτιστη Αναγέννηση άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και πήρε το θετικό αποτέλεσμα, με τον Απόλλωνα να έχει τις φάσεις, χωρίς όμως να νικήσει το Βασκαντήρα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και είχαν δοκάρι με τον Καμμένο στο 21ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Αναγέννηση είχε την ευκαιρία να προηγηθεί, όμως ο Μπούρος με σωτήρια προβολή έδιωξε τη μπάλα πριν ο Μιχαλόπουλος σουτάρει. Στο 32΄ και στο 44΄ ο Απόλλωνας είχε ευκαιρίες με το Γιάννη Τσακανίκα και το Μπαλάφα, όμως το γκολ δεν ήρθε και το ημίχρονο έληξε με 0 - 0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας είχε κάποιες ευκαιρίες με σημαντικότερη το σουτ του Καμμένου στο δοκάρι στο 89ο λεπτό, με το 0 - 0 να παραμένει και τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα.

2΄ Σέντρα του Γιάννη Τσακανίκα ο Μπαλάφας από κοντά δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα προς την εστία.

21΄ Σουτ του Καμμένου στο οριζόντιο δοκάρι.

25΄ Ο Μιχαλόπουλος βγαίνει απέναντι στον Κατερινόπουλο, όμως ο Μπούρος με υπερένταση κάνει την προβολή και διώχνει.

32΄ Σουτ του Γιάννη Τσακανίκα από πλάγια θέση από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα περνάει από την απέναντι πλευρά της εστίας άουτ.

44΄ Λάθος στην άμυνα της Αναγέννησης ο Γιάννης Τσακανίκας σε τετ α τετ πλασάρει με το Βασκαντήρα να διώχνει και στη συνέχεια η μπάλα φτάνει στο Μπαλάφα που σουτάρει άουτ.

63΄ Σουτ του Καμμένου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

67΄ καταλογισμός πέναλτι για την Αναγέννηση που δεν εκτελέστηκες όμως ποτέ, ανατροπή του Ρισβά στην περιοχή με τον ρέφερι του αγώνα να καταλογίζει το πέναλτι και να βγάζει την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της γηπεδούχου ομάδας, έντονες  διαμαρτυρίες από του γηπεδούχους προς το πρόσωπο του κ. Τσαμπά με τον νεαρό διαιτητή να παίρνει πίσω την αρχική του απόφαση και ενώ ο Καλύβας ήταν έτοιμος για να εκτελέσει το πέναλτι.

79΄ Ο Μπαλάφας από καλή θέση σουτάρει άουτ.

89΄ Σουτ του Καμμένου στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

91΄ Γύρισμα του Χρήστου Κορομηλά οι επιθετικοί του Απόλλωνα δε μπόρεσαν να μπουν στην πορεία της μπάλας που έφυγε παράλληλα από την εστία.

95' Σπουδαία ευκαιρία για την Αναγέννηση να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης όταν ο Σούλα έφυγε μόνος απέναντι στον Κατερινόπουλο αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Πάνος Τούρκας): Κατερινόπουλος, Μπαλάφας, Μανουσάκης, Μυλωνάς, Αθανασίου Δ., Κοκώνης, Τσακανίκας Ι., Μπούρος, Ταταράκης (55΄ Γιαννακάς), Καμμένος, Τσακανίκας Ν. (60΄ Κορομηλάς Χ.). 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Μάκης Κουρνέτας): Βασκαντήρας, Φλωρόπουλος, Σούφρας, Παναγιωτόπουλος, Φούντας, Παπαδάτος - Νταλιάνης, Καλύβας (90΄ Ναούμης), Μπαλαμπάνης, Ψαθάς, Ρισβάς (84΄ Χαμοσφακίδης), Μιχαλόπουλος (74΄ Σούλα).

Πηγή: www.olatagoal.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr