Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από συλλόγους της Αιτωλοακαρνανίας

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά

Το διοικητικό συμβούλιο , το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά  εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λεωνίδα Ζαχαράκη και την ομάδα του Απόλλων Δοκιμίου, καθώς και στην οικογένεια του Λεωνίδα Χολέβα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

Το Δ.Σ του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά 

ΑΕ Μεσολογγίου

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Μεσολογγίου εκφράζει στους οικείους του Λεωνίδα Ζαχαράκη, στην ποδοσφαιρική του οικογένεια τον Απόλλωνα Δοκιμίου και στην οικογένεια του Λεωνίδα Χολέβα τα συλλυπητήρια για τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

Απόλλων Δοκιμίου

Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟΥ εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή μας και συγχωριανού μας ΛΕΩΝΙΔΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ! Δύναμη και κουράγιο στους γονείς και τα αδέρφια! 

Καλό ταξίδι...

Αναγέννηση Μεσολογγίου

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Μεσολογγίου, οι προπονητές και οι παίκτες θα ήθελαν να εκφράσουν στην οικογένεια, οικείους και σε όλη την ομάδα του Απόλλωνα Δοκιμίου για τον άδικο χαμό του νεαρού Λεωνίδα Ζαχαράκη και στην οικογένεια του Λεωνίδα Χολέβα τα συλλυπητήρια για τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό τους.

Αχελώος Αγγελοκάστρου

Η θλιβερή είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Δοκιμίου Λεωνίδα Ζαχαράκη έχει σκορπίσει θλίψη στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Η οικογένεια του Αχελώου Αγγελοκάστρου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή του Λεωνίδα.

Καλό ταξίδι Λεωνίδα στη γειτονιά των αγγέλων.

Με τιμή

Το Δ..Σ. του ΑΧΕΛΩΟΥ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Τρίκαρδος Κατοχής

Το τοπικό μας ποδόσφαιρο συγκλονίζεται από την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Δοκιμίου Λεωνίδα Ζαχαράκη. Το Δ.Σ. της Ενώσεως Α.Ο.Κ. Τρίκαρδος εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Λεωνίδα και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Δοκιμίου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Λεωνίδα.

Με τιμή

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΕΩΣ Α.Ο.Κ. ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ

Ναυπακτιακός Αστέρας

Το διοικητικό συμβούλιο , το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ναυπακτιακού Αστέρα  εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λεωνίδα Ζαχαράκη καθώς και στην οικογένεια του Απόλλωνα Δοκιμίου.

Ναυπακτιακός Αστέρας

Α.Ο. Χάλκειας

Η διοίκηση , το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χάλκειας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λεωνίδα Ζαχαράκη καθώς και στην οικογένεια του Απόλλωνα Δοκιμίου.

Αναγέννηση Ρίγανης

Μια ακόμη τραγωδία γράφτηκε σήμερα στην άσφαλτο. Αυτή τη φορά δυο νέοι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εκτράπηκε της πορείας του και συγκρούστηκε με φορτηγό.

Οι δυο άτυχοι ήταν ο 25χρονος Λεωνίδας Ζαχαράκης από το Δοκίμι Αγρινίου ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Δοκιμίου και ο 19 χρόνος Λεωνίδας Χολέβας από το Στρογγυλοβούνι, αδελφός του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Ρίγανης Χρήστου Χολέβα.

Το Δ Σ τη Αναγέννησης Ρίγανης, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη βαθιά μας οδύνη στις οικογένειες των άτυχων νέων για τον ξαφνικό και άδικο χαμό τους. Ευχόμαστε ο θεός να τους χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής, και να δώσει στις οικογένειες τους υγεία , κουράγιο και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη τους.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναγέννησης Ρίγανης

Ατρόμητος Αντιρρίου

Το Δ.Σ. του Ατρομήτου Αντιρρίου οι προπονητές, οι παίκτες αλλά και ο φίλαθλος κόσμος του Ατρομήτου Αντιρρίου θα ήθελε να εκφράσει τα θερμότατα συλλυπητήρια στην​ οικογένεια, οικείους και σε όλη την ομάδα του Απόλλωνα Δοκιμίου, για τον άδικο και απροσδόκητο χαμό του νεαρού  Λεωνίδα Ζαχαράκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Το ΔΣ του Ατρομήτου Αντιρρίου

Φλόγα Παλαιομάνινας

Το άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Δοκιμίου Λεωνίδα Ζαχαράκη και του Λεωνίδα Χολέβα συγκλονίζει όλη την Αιτωλοακαρνανία. Το Δ.Σ. του Α.Ο. Φλόγα Παλαιομάνινας εκφράζει στους οικείους του Λεωνίδα Ζαχαράκη, στην ποδοσφαιρική του οικογένεια τον Απόλλωνα Δοκιμίου και στην οικογένεια του Λεωνίδα Χολέβα τα συλλυπητήρια για τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό τους. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

ΑΟ Αγρινίου

Το Δ.Σ. του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου εκφράζει τη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Δοκιμίου Λεωνίδα Ζαχαράκη. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Λεωνίδα και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του τον Απόλλωνα Δοκιμίου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr