Ήττα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για την Αναγέννηση Μεσολογγίου

Ήττα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για την ομάδα της Αναγέννησης Μεσολογγίου με σκορ 1-2 από τον Απόλλων Θέρμου 1957 το απόγευμα του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θεόδωρος Πασιόπουλος» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Η ομάδα του Μεσολογγίου θα καταφέρει στο πρώτο μέρος στο 42΄λεπτο να πάρει κεφάλι στο σκορ με 1-0 μετά από προβολή του Ψαθά και ασταθής απόκρουση του Κούντρα σε μακρινή εκτέλεση φάουλ του Καρβέλη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Θέρμου να πιέσει ώστε να σημείωση ένα τέρμα και να μπει εκ νέου στο παιχνίδι, με τον Χρυσικό στο 60΄μετα από σουτ έξω από την περιοχή να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Στη συνεχεια και με τις αλλαγές το παιχνίδι θα ανοίξει καθώς και οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε ένα ακόμα τέρμα ώστε να πάρουν την νίκη, με τους φιλοξενούμενους στο 94΄λεπτο με σουτ του Καρβελά από πλάγια θέση να κάνουν το 1-2 και την ολική ανατροπή και να παίρνουν τους  τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Λεωνίδα Ζαχαράκη ποδοσφαιριστή του Απόλλων Δοκιμίου, και του Λεωνιδα Χολέβα που τόσο άδικα έφυγαν από την ζωή το πρωί της Πέμπτης μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

10΄σουτ από πλάγια θέση του Καρβελά άουτ.

11΄μπαλιά για την ομάδα του Θέρμου στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ψηλοκρεμαστό σουτ Πελεκάνου στα δίχτυα, με τον παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας να υποδεικνύετε σε θέση οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες.

12΄κορνερ για τους γηπεδούχους, ψαλιδάκι του Κατσαβού με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

36΄διπλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, γύρισμα του Καρβελά στην περιοχή και σουτ του Πελεκάνου με τον Κοκώρη να αποκρούει ενστικτωδώς την μπάλα, νέο σουτ του Στεργίου θα περάσει ελάχιστα άουτ.

42΄ΓΚΟΟΛ, μακρινή εκτέλεση φάουλ λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή και πλάγια του Καρβέλη, ασταθής απόκρουση του Κούντρα, προβολή Ψαθά και 1-0.

52΄γεμισμα για τους γηπεδούχους με αποδέκτη τον Κατσαβό, αυτός θα βρει τον Καλύβα, από πλάγια θέση σουτ του τελευταίου με προβολή αμυντικός θα απομακρύνει σε κόρνερ.

53΄γρηγορη αντεπίθεση για το Θέρμο με τον Ρόκκο να κάνει το σουτ, θα μαζέψει με διπλή προσπάθεια ο Κοκώρης.

60΄ΓΚΟΟΛ, σουτ έξω από την περιοχή του Χρυσικού με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του τέρματος και 1-1.

68΄εκτελεση φάουλ του Γιαννοκώστα με την μπάλα να περνάει άουτ.

70΄αντεπιθεση με αριθμητική υπεροχή για την Αναγέννηση με τον Καλύβα να παίρνει την προσπάθεια μονός του (ενώ θα μπορούσε να πασάρει διπλά στο αμαρκάριστο Ρισβά), θα ανακοπή από τον αμυντικό.

74΄μια ακόμα εκτέλεση φάουλ σε καλό σημείο για τον Απόλλων Θέρμου, με τον Στεργίου να στέλνει και αυτός την μπάλα άουτ.

94΄ΓΚΟΟΛ, επίθεση από αριστερά για το Θέρμο, με τον Καρβελά να ελίσσεται και με σουτ από πλάγια θέση θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και θα κάνει το 1-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμού για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ξύστρας Δ., Τσιλίκας και Δημονίτσας.

Αναγέννηση Μεσολογγίου: (Μάκης Κουρνέτας) Κοκώρης, Φλωρόπουλος (76΄Ναούμης), Σούφρας, Παναγιωτόπουλος, Καρβέλης, Παπαδάτος, Καλύβας (92΄Σούλα), Μπαλαμπάνης (87΄Σαμαράς), Κατσαβός (69΄Ρισβάς), Ψαθάς, Φούντας.

Απόλλων Θέρμου 1957: (Θανάσης Πρεβέντζας) Κούντρας, Καλλιακμάνης Δ., Κώης, Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Κούκος (64΄           Λάμπος), Χρυσικός Κ., Πελεκάνος (85΄Καλλιακμάνης Δ., Στεργίου, Καρβελάς.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr