Ήττα με σκορ 1-0 για τον Αστέρας Μεσολογγίου στη Μάστρου

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Αστέρας Μεσολογγίου το Σαββάτο το απόγευμα από την Παιανία Μάστρου με σκορ 1-0.

Η νεανική ομάδα του Αστέρα (μέσος όρος ηλικίας της εντεκάδας 19 ετών!!!) στάθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Η Μάστρο μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 28' σε μια "στημένη" μπάλα (από κόρνερ) με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Μουρκογιάννη. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε δημιουργήσει όμως καμιά αξιόλογη επίσκεψη στην εστία του Αστέρα.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά η γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, ο Αστέρας πήρε τα ηνία του αγώνα και ιδιαιτέρως στο β' ημίχρονο πίεσε πολύ επιζητώντας το γκολ και τη νίκη. Έχασε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι που είχε σε δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Γιάννη Μιχαλόπουλου.

Στο τέλος του αγώνα, και όταν η ομάδα του Αστέρα είχε βγει μαζικά μπροστά, η γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. 

Παιανία Μάστρου: Κάλλης Α.,Ξύστρας Α. (60 Κουμπαρούλης Φ.) ,Ζαβιτσάνος Δ. (70 Μπλαχούρας Ί.) ,Ράπτης Ί., Καραμητσος Π., Κόκκοτος Γ, Σύρρος Γ., Πλαστήρας Κ., Κολτσίδας Ν., Μουρκογιάννης Π (40 Καρανίκας Ά.), Φυλλαδιτάκης Γ

Αστέρας Μεσολογγίου: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Σταθάτος Σ, Σχωρης Δ., Μποτας Ί. (75 Μωραΐτης Α), Παπασπύρος Α., Κοινής Π, Φονταλης Β (45 Μιχαλόπουλος Ί.), Σταμάτης Κ, Μπουλης Ε (46 Γρηγορακης Χ), Ρουσσης Π (55 Πασπαλιάρης), Σύρρος Γ, Χριστοδουλατος Ε

Πηγή: asterasmesol.blogspot.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr