Με το δεξί και στο πρωτάθλημα ο Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά

Με το δεξί ξεκίνησε η φετινή σεζόν για την ομάδα μας. Εντός έδρας νίκη για την 1η Αγωνιστική της Β' Κατηγορίας εναντίον της ομάδας της Α.Ε.Οινιαδων.

Αναλυτικά, το σκορ άνοιξε στο 22' λεπτό ο Δήμος Γαβρινας για την ομάδα μας, με την αντίπαλη ομάδα να αντιδράει στην αμέσως επόμενη φάση, με εκτέλεση, μετά από στημένο και ολιγωρία της άμυνας μας και του τερματοφύλακα, κάνοντας στο 25' λεπτό το 1-1.

Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 45' λεπτό ο Τριφιατης Στέφανος λίγα λεπτά πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου θα κάνει το 2-1 δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα μας.

Στο δευτέρο ημίχρονο με τον έλεγχο της κατοχής της μπάλας δεν αφήσαμε στην αντίπαλη ομάδα περιθώρια για νέα αντίδραση. Αντίθετα στο 72' λεπτό ο Τσαλαφουτας Παναγιώτης θα κάνει το 3-1 με σουτ, ξεγελώντας τον τερματοφύλακα της Α.Ε. Οινιαδων που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Για να έρθει ο Δήμος Γαβρινας και πάλι, κάνοντας 2 τα προσωπικά του τέρματα, στο 80' λεπτό να κάνει το τελικό 4-1 μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την προσεχή Τετάρτη 04/10/2017 στο Ενωσιακό γήπεδο Θ.Πασσιοπουλος και ώρα 19:00 αργά το απόγευμα, για την 2η φάση του θεσμού του Κυπέλλου ταης Ε.Π.Σ Αιτωλ/νιας, με αντίπαλο την ομάδα του Αράκυνθου Ματαράγκας.

Φίλαθλοι ενισχύστε την ομάδα μας!

Πηγή: facebook Α.Ο Αλικυρναϊκος Αγίου Θωμά 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr