Λεύκη ισοπαλίας στο γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αλικυρναϊκό και Ακαδημία Ευηνοχωρίου

Λεύκη ισοπαλία 0-0 στο γειτονικό ντέρμπι της Β΄ κατηγορίας του 1ου ομίλου ανάμεσα σε Αλικυρναϊκό και Ακαδημία Ευηνοχωρίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου το απόγευμα του Σαββάτου.

Δυνατό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά όμως πλαίσια,  παρουσία αρκετών φίλων και των δυο ομάδων, με αρκετές καλές στιγμές μπροστά στα δυο τέρματα, και τους δυο τερματοφύλακες όποτε χρειάστηκαν να δηλώνουν παρόν κρατώντας ανέπαφες τις εστίες τους.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

6΄γυρισμα στην περιοχή και σουτ του Ζωγράφου, ψηλά άουτ.

8΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Δάλλα άουτ.

25΄σέντρα του Κοκόρη στην καρδιά της μικρής περιοχής, με τον Μάνθο απέναντι από τον τερματοφύλακα να μην μπορεί να έρθει σε επαφή με τη μπάλα.

28΄απευθείας εκτέλεση φάουλ από καλή θέση του Μαντέλου, με εκπληκτική απόκρουση στην γωνιά του ο Κωνσταντακόπουλος θα διώξει σε κόρνερ.

36΄ευθύβολο δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής του Ζωγράφου, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπράτσικας.

41΄σουτ του Νίκου Διαμαντόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό, με τον Μπράτσικα να μπλοκάρει τη μπάλα.

45+1 γέμισμα στην πλάτη της άμυνας, σουτ πάνω στην κίνηση από πλάγια και δεξιά του Δημαρά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το απέναντι κάθετο δοκάρι.

55΄σέντρα του Τσαλαφούτα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, με τον Γιώργο Τριφιάτη να μην μπορεί να έρθει σε επαφή όπως θα ήθελε με την μπάλα, σπαταλώντας μια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του.

61΄μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Γεωργίου, με τον Μπράτσικα για ακόμα μια φορά να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

68΄σουτ του Δάλλα, σε κόρνερ ο Κωνσταντακόπουλος.

69΄εκτελεση κόρνερ, κεφαλιά του Μαντέλου με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να περνάει εκ νέου σε κόρνερ.

74΄σουτ του Στέφανου Τριφιάτη, θα μαζέψει ο Κωνσταντακόπουλος.

75΄σουτ του Νίκου Διαμαντόπουλου άου.

77΄κορνερ από δεξιά για τους φιλοξενούμενους, κεφαλιά του Δημήτρη Κωνσταντάρα λίγο άουτ.

82΄σουτ του Μακρή, ψηλά άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Δ., Καρατζιούνης και Καούρης.

Αλικυρναϊκός: (Ξηρός Δημήτρης) Μπράτσικας, Κοκόρης, Τσαλαφούτας, Ζέρβας, Μαντέλος, Πασπαλιάρης, Τριφιάτης Γ. (70΄Κουφός), Παλιάτσας (78΄Παπανικολάου), Μάνθος (59΄Βλαχογιάννης), Δάλλας, Τριφιάτης Σ.

Ακαδημία Ευηνοχωρίου: (Χαϊδάκης Σπύρος) Κωνσταντακόπουλος, Διαμαντόπουλος Ν., Κωνσταντάρας Γ., Γιερατσιάν Γ., Κωνσταντάρας Δ., Ντζελέπης, Δημαράς (70΄Μακρής), Διαμαντόπουλος Χ., Ζωγράφος (81΄Πανόπουλος Κ.), Γεωργίου (89΄Νεμποτάκης), Παπαδόπουλος (53΄Φουνταλής).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr