Νίκη με 3-2 για τον Αλικυρναϊκό επί της Παιανίας Μάστρου

Για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας Ε.Π.Σ Αιτωλοακαρνανίας 2017/'18, η ομάδα μας αντιμετώπισε και κέρδισε εκτός έδρας την Παιανία Μάστρου με σκορ 2-3.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα μας στο 39' λεπτό ο Παπανικολάου Ν. Στο 2ο ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα θα ισοφαρίσει στο 51' λεπτό με τον Φυλλαδιτάκη Γ, για να έρθει η άμεση απάντηση μας στο 56' λεπτό, με σκόρερ τον Πασπαλιάρη Δ δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα μας.

Στη συνέχεια χάθηκαν κλασσικές ευκαιρίες για να γίνει το 1-3, αλλά ο τερματοφύλακας της Παιανίας Καλλής Αθ πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις όποτε χρειάστηκε, με αποκορύφωμα το ψιλοκρεμαστό σουτ του Μάνθου Κ στο 68' λεπτό όπου μετά από απόκρουση του, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.

Και ενώ η ομάδα μας, μέχρι εκείνο το σημείο, έλεγχε το παιχνίδι έρχεται μία κακή στιγμή-ολιγωρία του τερματοφυλακά μας Μπράτσικα Δ στο 74' λεπτό , μετά από κόρνερ των γηπεδούχων και ενώ φαινόταν ότι έλεγχε την φάση, που μέσα απο τα χέρια του έχασε την μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να ''στρωθεί'' στον επερχόμενο Φυλλαδιτάκη Γ που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-2 για την ομάδα του και 2 τα προσωπικά του τέρματα.

Η ομάδα μας παρόλο την δεύτερη ισοφάριση δεν απογοητεύτηκε και κυνήγησε το γκολ που θα της έδινε την νίκη, πιέζοντας τους αντιπάλους και δημιουργώντας τις ευκαιρίες για να το επιτύχει.'

Ετσι στο 85' λεπτό και μετά απο φάση διαρκείας, με όλους τους γηπεδούχους κλεισμένους πίσω, η ομάδα μας κέρδισε πέναλτυ που το αξιοποίησε ο αρχηγός μας Ζέρβας Γρ διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 για τον Αλικυρναϊκό μας.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Μπράτσικας Δ, Κοκόρης Αθ, Τσαλαφούτας Π, Ζέρβας Γρ, Πασπαλιάρης Δ, Σκαρλάτος Γ, Τριφιάτης Στ, Παπανικολάου Ν, Γαβρίνας Δ, Μάνθος Κ, Κουφός Ι.Π και αλλαγή στο 65' ο Κέσκος Περ, στη θέση του Κουφού Ι.Π.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Παιανίας Μάστρου και να πετύχει τους στόχους που έχει.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας και πάλι εκτός έδρας, το προσεχές Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 15-00 με τον αξιόμαχο Α.Ο.Λυγιάς στο γήπεδο του Ξηροπηγάδου(Ναύπακτος).

Φίλαθλοι ενισχύστε τον Αλικυρναϊκό μας!!!

Πηγή: facebook Α.Ο Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr