Ντέρμπι κορυφής το Σάββατο στο ενωσιακό για Αλικυρναϊκό & ΑΟ Χάλκειας

Ντέρμπι κορυφής αύριο Σάββατο στις 18:00 στο ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασσιόπουλος» στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας και τελευταίας του πρώτου γύρου ανάμεσα σε Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά και ΑΟ Χάλκειας.

Παιχνίδι που θα κρίνει και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα καθώς τις δυο ομάδες χωρίζουν μόλις δυο βαθμοί, με τον Αλικυρναϊκό να είναι στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς και την ομάδα του ΑΟ Χάλκειας στη δεύτερη με 20 βαθμούς.

Δυο τα ουσιαστικά προβλήματα για τον τεχνικό της ομάδας του Αγίου Θωμά Δημήτρη Ξηρό που θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει την κατάσταση των Δάλλα και Γιώργου Τριφιάτη, που αμφότεροι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα με την περίπτωση του πρώτου να είναι πιο σοβαρή.

Με προπόνηση την Πέμπτη το βράδυ στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου όπου θα πραγματοποιηθεί και η αυριανή σπουδαία αναμέτρηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδα του Αλικυρναϊκού.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν ο κ. Ματσούκας με βοηθούς τους κ.κ Μπουκουβάλα και Βελαώρα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr