Ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα σε Αλικυρναϊκό και ΑΟ Χάλκειας

Χωρίς νικητή και σκορ 2-2 έληξε το Σαββατιάτικο ντέρμπι κορυφής στο του Α΄ ομίλου της Β΄ κατηγορίας στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ανάμεσα στο Αλικυρναϊκό και τον ΑΟ Χάλκειας.

Δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, που δικαιολόγησαν απόλυτα και την βαθμολογική τους συγκομιδή και πορεία στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα.

Απόλυτος αιφνιδιασμός για του φιλοξενούμενους στο 5΄με τον Αδραχτά να κάνει το σουτ από πλάγια θέση και τον επερχόμενο Γιαβρούτα με πλασέ πάνω στην κίνηση να κάνει το 0-1.

Οι γηπεδούχοι παρά την ψυχρολουσία θα καταφέρουν 6΄αργοτερα στο 11΄από στημένη μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Δάλλα και κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Πασπαλιάρη να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Ο Αλικυρναϊκός θα πιέσει ώστε να φτάσει στην ανατροπή και θα το καταφέρει στο 39΄από ακόμα μια στημένη μπάλα. Εκτελεστής για ακόμα μια φορά ο Δάλλας που θα φέρει τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας, παρεμβολή αμυντικού με τον κεφάλι με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστία του ανήμπορου να αντίδραση Ανδρεόπουλου και 2-1.

Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Χάλκειας μετά από γύρισμα στην περιοχή του Κάπο από δεξιά και προβολή του Κάκκου Δ. θα φέρει εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια 2-2.

Στο δεύτερο μέρος και οι δυο ομάδες θα ψάξουν ακόμα ένα τέρμα που πιθανότατα θα έκρινε και τον νικητή χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα παρά τις πολύ καλές στιγμές που δημιουργήθηκαν μπροστά στις δυο εστίες, με το 2-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκα το βράδυ του Σαββάτου στο ενωσιακό ώστε να παρακολουθήσει την σημαντική αναμέτρηση, και παρά την έντονη βροχόπτωση κατά διαστήματα δεν αποχώρισαν από το γήπεδο, επιστρατεύοντας ακόμα και τα αυτοκίνητα τους ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

5΄ΓΚΟΛ, σουτ από πλάγια θέση του Αδραχτά, πλασέ πάνω στην κίνηση του Γιαβρούτα μέσα από την περιοχή και 0-1.

11΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ του Δάλλα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Πασπαλιάρη και 1-1.

17΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Γαβρίνα, θα διώξει στη γωνιά του ο Ανδρεόπουλος.

39΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ του Δάλλα στην περιοχή, παρεμβολή αμυντικού με την μπάλα να βρίσκει στο  κεφάλι του και να καταλήγει στα δίχτυα και 2-1.

42΄ΓΚΟΛ, γύρισμα στην περιοχή από δεξιά του Κάπο, προβολή του Κάκκου Δ. και ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους 2-2.

53΄σέντρα σουτ Κάκκου Σ. άουτ.

65΄ατομικη ενέργεια του Γαβρίνα που θα βγει νικητής και από τις κόντρες, με τον Ανδρεόπουλο να βγαίνει έγκαιρα και να απομακρύνει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

67΄σουτ Κάκκου με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Μπράτσικας.

76΄σουτ Αδραχτά άουτ.

77΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με τον Μπράτσικα να κάνει άστοχη έξοδο και τον Αδραχτά να τσιμπάει τη μπάλα που θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

94΄εκτελεση φάουλ για τους φιλοξενούμενους με τον Κάκκο από το ύψος της μεσαίας γραμμής με τον Μπράτσικα να διώχνει ενστικτωδώς μετά πόδια τον κίνδυνο.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ματσούκας, Μπουκουβάλας, Πατρόπουλος.

Αλικυρναϊκός: (Δημήτρης Ξηρός)  Μπράτσικας, Κοκόρης, Τσαλαφούτας, Ζέρβας, Πασπαλιάρης, Σκαρλάτος, Τριφιάτης Γ. (68΄Κουφός), Δάλλας (78΄Ντρούκας), Γαβρίνας, Μάνθος (85΄Κέσκος), Τριφιάτης Σ.

ΑΟ Χάλκειας: (Κώστας Κουβέλης) Ανδρεόπουλος, Κάπο, Νασόπουλος, Κάκκος Δ., Μυλωνάς, Κονίδας (63΄Ψυχογιός), Αδραχτάς, Δαδάνης, Κάκκος Σ., Γιαβρούτας, Αλμπάνης.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr