Νίκη για τον Αλικυρναϊκό επί της Γραμματικούς.. βροχή τα γκολ στο ενωσιακό

 

Νίκη με ευρύ σκορ 5-2 για τον Αλικυρναϊκό επί του Αχιλλέας Γραμματικούς το πρωί της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας του Α΄ ομίλου.

Πολύ καλό και ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και από τις δυο ομάδες παρά το ψιλόβροχο καθ ολη την διάρκεια του αγώνα, με τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος να καταφέρουν να πάρουν καθαρό προβάδισμα νίκης με δυο τέρματα του Γαβρίνα στο 5΄και στο 21΄, και ένα τέρμα του Κουφού στο 36΄.

Στο 45΄οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χασάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Το δεύτερο μέρος θα έχει ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Μάνθο στο 56΄να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0, τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπανάκα να μειώσουν σε 4-1. Το 5-1 θα γίνει στο 81΄ μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Γαβρίνα που θα σημειώσει και χατ τρικ στο παιχνίδι, για να έρθει στο 85΄ο Γεραφέντη με κεφαλιά να διαμορφώσει το τελικό 5-2.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

2΄καθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Βίβα, σουτ του Χασάνη εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χολέβας.

5΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι του Δάλλα, κεφάλια του Γαβρίνα 1-0.

9΄σουτ του Πασπαλιάρη, η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ, Εκτέλεση του Δάλλα κεφαλιά του Ντρούκα άουτ.

11΄σουτ του Κουλουκούρα Θ. θα πέσει και θα αποκρούσει στη γωνιά του ο Χολέβας.

21΄ΓΚΟΛ, σέντρα από αριστερά του Δάλλα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά ψαράκι του Γαβρίνα και 2-0.

29΄δυνατο σουτ του Ντρούκα λίγο άουτ.

36΄ΓΚΟΛ, σέντρα του Μάνθου, κεφαλιά του Γαβρίνα θα αποκρούσει ο Κρέτσης, η μπάλα θα στρωθεί στο Κουφό που με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 3-0 για την ομάδα του.

40΄εκτελεση κόρνερ του Μπανάκα, κεφαλιά του Χασάνη άουτ.

44΄σουτ του Γεωργίου μέσα από την περιοχή, μεγάλη απόκρουση από τον Χολέβα στην γωνιά του, με την μπάλα να περνάει κόρνερ.

45΄με δέκα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι, με τον Χασάνη να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη του ρέφερι του παιχνιδιού για θέατρο.

48΄εκτέλεση κόρνερ του Δάλλα, κεφαλιά του Μάνθου άουτ.

56΄ΓΚΟΛ, ατομική προσπάθεια από αριστερά του Κουφού και γύρισμα στην περιοχή, ασταθής απόκρουση του Κρέτση σουτ του Μάνθου  4-0.

59΄ΓΚΟΛ, πέναλτι για του φιλοξενούμενους που θα κερδίσει ο Γεωργίου από τον Βασιλείου, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μπανάκας και θα μειώσει σε 4-1.

65΄σουτ του Γαβρίνα, ασταθής απόκρουση του Κρέτση, νέο σουτ του Δάλλα από πλάγια θέση άουτ.

72΄σουτ του Γαβρίνα στην κλειστή γωνιά, σε κόρνερ ο Κρέτσης.

79΄ νέο σουτ του Γαβρίνα, θα μπλοκάρει ο Κρέτσης.

81΄ΓΚΟΛ, ατομική ενεργεία και σουτ του Γαβρίνα 5-1.

85΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Μπανάκα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Γεραφέντη 5-2.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καλαμάρης, Δημονίτσας και Καλυβόπουλος.

Αλικυρναϊκός: (Δημήτρης Ξηρός) Χολέβας, Τριφιάτης Σ., Τσαλαφούτας (82΄Μπούζας Κ.), Ζέρβας (Δερβίσης), Βασιλείου, Πασπαλιάρης (74΄Παπανικολάου), Κουφός, Ντρούκας, Γαβρίνας, Δάλλας, Μάνθος (78΄Μάκα)

Αχιλλέας Γραμματικούς: Κρέτσης, Αγγελης, Κουλουκούρας Β. (86΄Γούλας), Γεραφέντης (Αλετρας), Καλύβας, Κουλουκούρας Θ., Βίβας (75΄Σταμούλης), Χαμήλος, Χασάνης, Μπανάκας, Γεωργίου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr