Νίκη για τον Αστέρα Μεσολογγίου επί της Παλαιοπαναγιάς (Βίντεο)

Άλλη μια σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Αστέρας αποδεικνύοντας την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται επί της ομάδας της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς με σκορ 2-1.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος και η συνεχής βροχόπτωση δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να παίξει το ποιοτικό ποδόσφαιρο που μπορούσε.

Έφτασε όμως σε άνετη επικράτηση παρά για άλλη μια φορά την ατυχία της αφού είχε δύο δοκάρια και πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες.

 

Το φιλμ του αγώνα:

4'   σέντρα από τον Παπαδόπουλο, κεφαλιά του Χριστοδουλάτου η μπάλα περνάει άουτ,

11' κόρνερ από δεξιά στην κεφαλιά δύο παίχτες του Αστέρα όμως η μπάλα φεύγει άουτ,

14' σουτ έξω από την περιοχή του Κοίνη η μπάλα ελάχιστα άουτ,

17' προσπάθεια της Παλαιοπαναγιάς να πατήσει για πρώτη φορά την περιοχή του Αστέρα, ο Κοκόρης όμως έγκαιρα θα "καθαρίσει" τη φάση,

18' εξαιρετική προσπάθεια των παιχτών του Αστέρα με τη μπάλα να ξεκινά από το δεξί άκρο της άμυνας να περνάει με διαδοχικές μπαλιές από πολλά πόδια, ο Φούντας τελικά επιχειρεί σέντρα από δεξιά η μπάλα θα βρει το δοκάρι, ο Χριστοδουλάτος όμως παίρνει το "ριμπάουντ" με κεφαλιά γράφει το 1-0!

21' πάλι ο Κοκόρης θα καθαρίσει προσπάθεια της φιλοξενούμενης ομάδας να μπει στην περιοχή του Αστέρα,

27' σε δύο διαδοχικά κόρνερ του Αστέρα, Παναγιωτόπουλος και Κοίνης δεν θα καταφέρουν με κεφαλιές να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα,

33'στην πρώτη ουσιαστική απειλή των φιλοξενούμενων στην περιοχή του Αστέρα και έπειτα από αδράνεια των αμυντικών οι φιλιξενούμενοι ισοφαρίζουν σε 1-1.

42' εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου από πλάγια θέση στο παραθυράκι της εστίας των φιλοξενούμενων και ... 2-1 για τον Αστέρα.

45' ο Παπαδόπουλος ταλαιπωρεί τους αμυντικούς στο δεξί άκρο της επίθεσης, βρίσκει το Χριστοδουλάτο μέσα στην περιοχή, αυτός πασάρει στον Κοίνη που με ξερό σουτ μέσα από την περιοχή θα στείλει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας!

52' εξαιρετική διπλή απόκρουση του Κοκόρη σε επίθεση των παικτών της Παλαιοπαναγιάς,

55' ύστερα από λάθος στη μεσαία γραμμή, φιλοξενούμενοι θα μπουν στην περιοχή του Αστέρα αλλά ο φοβερός Κοκόρης θα πει άλλη μια φορά ... στοπ!

58' τετ-α-τετ για την Παλαιοπαναγιά η μπάλα όμως θα περάσει απελπιστικά άουτ (ο επιθετικός είναι πιθανότατα σε θέση οφσάιντ),

71' τετ-α-τετ για το Χριστοδουλάτο αυτή τη φορά χαμένο αφού η μπάλα περνά μακριά από την εστία των φιλοξενούμενων,

73' κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου μέσα από την περιοχή θα περάσει λίγο άουτ,

79' προσπάθεια του Παπαδόπουλου από αριστερά ο Φούντας θα σκοράρει αλλά ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ θεωρώντας πως η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή άουτ,

90' τετ-α-τετ του Βασίλη Μαντέλου θα διώξει με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Παλαιοπαναγιάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ντζιβανάκης Γιάννης): Κοκόρης, Φούντας, Μαντέλος Γ, Παναγιωτόπουλος, Σχώρης (Ψαθάς), Διαμαντόπουλος, Αυτζής, Κοίνης (Κάτσινας), Παπαδόπουλος, Χριστοδουλάτος (Ρούσσης), Καλύβας. 

  

Πηγή: asterasmesol.blogspot.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr