Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Α.Ο Αλικυρναϊκου Αγίου Θωμά

Ο πρόεδρος Τσαλαφουτας Ιωάννης και το Δ.Σ της ομάδας ευχαριστούν θερμά όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Αντιρρίου και ήταν πραγματικά ο δωδέκατος παίκτης.

Επίσης να ευχαριστήσουμε δημόσια τόσο τον προπονητή μας κ.Ξηρο Δημήτριο αλλά και όλους τους παίκτες μας, παλιούς και νέους, που κατέκτησαν πανάξια αυτό το Πρωτάθλημα παρόλο που όπως είναι γνωστό η ομάδα μας δεν αγωνίζεται στην φυσική της έδρα και αντιμετωπίζει δυσκολίες με το γηπεδικο.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την στήριξη που είχαμε όλη τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.

Επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την ομάδα της Α.Ε.Μεσολογγιου για την άψογη συνεργασία και την παραχώρηση του ΔΑΚ Μεσολογγίου για τις ανάγκες της ομάδας μας και να ευχηθούμε να πετύχει τους στόχους που έχει!

Τέλος να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Α.Ο.Χαλκειας για την άψογη φιλοξενία και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη διαδικασία του νοκ άουτ αγώνα με τον Α.Ο.Λυγιας.

Με τιμή

O Πρόεδρος του Α.Ο.Αλικυρναικου Αγίου Θωμά

Τσαλαφουτας Ιωάννης

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr