Νίκη με 3-0 για τον Αστέρα Μεσολογγίου επί του ΑΟ Ζευγαρακίου (Βίντεο)

Νικηφόρα έκλεισε την παρουσία του στο πρωτάθλημα του α' ομίλου της Β' κατηγορίας ο Αστέρας. Αυτή τη φορά, νίκησε τον ΑΟ Ζευγαρακίου με σκορ 3-0. Με πολλούς νεαρούς παίχτες στην εντεκάδα του (Μαντέλος, Ιωάννου, Ζωγράφος, Χριστοδουλάτος, Ιζεϊράι, Γρηγοράκης, Πασπαλιάρης) δεν δυσκολεύτηκε να επιβάλει το ρυθμό του από το ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκε από νωρίς και να καταφέρει να ελέγχει το ρυθμό σε όλη του τη διάρκεια του ματς.

Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν οι δύο ακραίοι μπακ (Φούντας και Μαντέλος) ενώ ο Μιχαλόπουλος δέσποζε στο χώρο του κέντρου, παίζοντας απλό ποδόσφαιρο και κάνοντας όλες τις δουλείες: πάσσαρε, έκοβε, σκόραρε ... Στην άμυνα επιβλητικός ο Παναγιωτόπουλος που στη μία και μοναδική του επέλαση με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0.

Το φιλμ του αγώνα:

2' προσπάθεια των φιλοξενούμενων να πατήσουν την περιοχή του Αστέρα η μπάλλα θα φύγει αρκετά πλάγια και το σουτ άουτ,

4' ΓΚΟΛ!!! σε φάση διαρκείας έξω από την περιοχή του Α.Ο.Ζ. ο Μιχαλόπουλος θα κλέψει τη μπάλλα, θα παίξει το ένα-δύο με το Χριστοδουλάτο και θα πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ με σουτ έξω από την περιοχή!

11' οι φιλοξενούμενοι θα βρεθούν σε θέση τετ-α-τετ αλλά το πλασέ θα φύγει άουτ (είχε υποδειχτεί και σε θέση οφσάιντ),

13' παλι σε πλεονεκτική θέση το Ζευγαράκι αλλά το πλασέ πάλι θα περάσει άουτ,

 19' ΓΚΟΛ!!!  ωραίος συνδυασμός από αριστερά για τον Αστέρα παραλήπτης της μπάλλας ο Κοίνης που με σουτ από το ύψος της περιοχής και πλάγια θα στείλει τη μπάλλα στο παραθυράκι της εστίας των φιλοξενουμένων,

21' έγκαιρη επέμβαση των Παναγιωτόπουλου και Κοκόρη πριν δημιουργηθεί κίνδυνος για την εστία του Αστέρα,

28' φάουλ για τον Α.Ο.Ζ. θα περάσει άκαρπο,

35' πολύ καλή προσπάθεια από το Ζωγράφο το σουτ όμως που επιχειρεί θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας,

46' σουτ για το Ζευγαράκι η μπάλλα άουτ,

48' φοβερή ατομική προσπάθεια του Φούντα που πήρε τη μπάλλα από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε πέντε παίχτες αλλά το σουτ έφυγε λίγο άουτ,

στο 55' και στο 59'  ο Λιακάκης θα χάσει δύο καλές ευκαιρίες γι α τον Αστέρα: η πρώτη με κεφαλιά και η δεύτερη με γυριστό σουτ που έφυγαν όμως και τα δύο άουτ,

61' άστοχο φάουλ από πλευράς ΑΟΖ,

68' γκολ για το Ζευγαράκι που ακυρώνεται ως οφσάιντ

80' σουτ του Ιζεϊράι θα φύγει λίγο άουτ,

85' ο Πασπαλιάρης πιάνει σουτ μέσα από την περιοχή που θα "βγάλει" όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων,

87' ΓΚΟΛ!!! ο "Μέγας" Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος θα κερδίσει τη μπάλλα έξω από την περιοχή σε θέση που δύσκολα΄"συγχωρεί" και με δυνατό σουτ θα τρυπήσει στην κυριολεξία τα δίχτυα και θα κάνει το τελικό 3-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ:  (Ντζιβανάκης Γιάννης)  Κοκόρης, Φούντας, Μαντέλος, Παναγιωτόπουλος, Ιωάννου (Ιζεϊράι), Διαμαντόπουλος, Μιχαλόπουλος, Κοίνης (Πασπαλιάρης), Χριστοδουλάτος (Λιακάκης), Ζωγράφος, Κάτσινας (Γρηγοράκης).  

Πηγή: asterasmesol.blogspot.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr