Πρόγραμμα αγώνων κατάταξης δευτεραθλητριων Β' κατηγορίας 2017-2018

Σας γνωρίζουμε το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης των σωματείων που κατέλαβαν την 2η θέση στους τρεις ομίλους του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, περιόδου 2017-2018, όπως αυτό βγήκε μετά από δημόσια κλήρωση, που έγινε την 5/4/2018 σε αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου «ΘΕΟΔ. ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ».

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

ΡΕΠΟ   ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

ΡΕΠΟ   ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ– ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ

ΡΕΠΟ   ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

Τα πρώτα αναγραφόμενα σωματεία έχουν την έννοια του γηπεδούχου και είναι υπεύθυνα για την εξασφάλιση του γηπέδου (χάραξη γραμμών, τοποθέτηση διχτυών, αλλαγή χρώματος εμφάνισης αν χρειαστεί κ.λ.π.) και εξόφληση εξόδων διαιτησίας και ιατρού-νοσηλευτή αγώνα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην τελική κατάταξη, ακολουθούνται οι διαδικασίες που προβλέπει το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.

Στην Α’ κατηγορία ανέρχεται το πρώτο σωματείο των αγώνων αυτών καθώς επίσης και το δεύτερο λόγω της παραμονής του σωματείου ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                                                                   ΑΘΑΝ. ΛΑΥΡΑΝΟΣ

     

Τελευταια νεα

    

    

    

    

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr