×

Σημείωση

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Με επιτυχία για ακόμα μια χρονιά ο ετήσιος χορός του Αλικυρναϊκού (Φωτο – Βίντεο)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα του ο Αλικυρναϊκου Αγίου Θωμά διοργάνωσε τον ετήσιο χορό της το Σάββατο που μας πέρασε 14 Απριλίου στο Κέντρο "Αλικυρνα" Γκιούσας στον Άγιο Θωμά.

Η φετινή χρονιά είχε ξεχωριστό ''χρώμα'' καθώς πριν λίγες ημέρες η ομάδα του Αγίου Θωμά στέφθηκε πρωταθλήτρια στον Α΄ όμιλο της Β΄ κατηγορίας παίρνοντας και την απευθείας άνοδο στην Α΄ κατηγορία, με τον Α΄ αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κύριο Χουλιάρα Μιχάλη να απονέμη στην ομάδα και το κύπελλο του πρωταθλήματος.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων μελή της δημοτικής αρχής της Ι.Π Μεσολογγίου, παράγοντες του ποδόσφαιρου και πλήθος κόσμου, με την βράδια να κλείνει η 6μελη ορχήστρα με πλούσιο λαϊκοδημοτικό πρόγραμμα.

{gallery}18XOROSAL{/gallery}

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr