Με φιλικό έκλεισε η Χρονιά για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Μια πετυχημένη χρονιά - ιδιαιτέρως μετά τα μισά - για τον Αστέρα Μεσολογγίου έκλεισε την Πέμπτη στις 10 Μάιου το βράδυ, με φιλικό αγώνα που έδωσε η ομάδα με το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας της ΑΕΜ.

Οι παίχτες, που να σημειωθεί ότι συνέχισαν τις προπονήσεις και τα φιλικά από τη λήξη του πρωταθλήματος μέχρι και τις 10 Μαϊου, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο, υποσχόμενοι στη διοίηκηση και τον προπονητή τους καλύτερη πορεία και υψηλότερους στόχους για τη νέα χρονιά.

Ήδη μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει προγραμματισμένο ραντεβού της Διοίκησης της ομάδας με τον προπονητή Γιάννη Ντζιβανάκη, ώστε να γίνουν οι μεταγραφικές  κινήσεις που απαιτούνται σύμφωνα με τον προπονητή αρκετά νωρίς ώστε η προετοιμασία του Αυγούστου να γίνει με ολοκληρωμένο το ρόστερ της ομάδας.

Να σημειωθεί τέλος ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου ενάμιση μήνα δοκιμάστηκαν κάποιοι παίχτες που εκδήλωσαν τη διάθεση να μεταγραφούν στον Αστέρα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αφήνοντας μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις. 

Πηγή: asterasmesol.blogspot.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr