Ισόπαλος στο πρώτο φιλικό ο Αστέρας κόντρα στον ΑΟ Λυγιάς

Πρώτο φιλικό για τον Αστέρα Μεσολογγίου την Τετάρτη 29 Αυγούστου, που φιλοξενήθηκε στο νέο γήπεδο του Α.Ο. Λυγιά στη Ναύπακτο με τα πρώτα δείγματα να είναι θετικά.  Ο αγώνας έγινε σε δύο 40 λέπτα και είχαν την ευκαιρία και οι δύο ομάδες να δοκιμάσουν όλους τους παίχτες τους.

Στο πρώτο 15λέπτο ο Αστέρας είχε κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία. Αντιθέτως τις δύο πρώτες ευκαιρίες τις δημιούργησε η ομάδα του Α.Ο. Λυγιά, η πρώτη στο 11' όταν ο επιθετικός των γηπεδούχων βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακά μας, αλλά ο Χρήστος Κοκόρης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, καθώς και στο 17' σε σουτ από το ύψος του πέναλτι η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Η ομάδα του Αστέρα ανέβασε την απόδοσή της και στο 21' έχασε διπλή ευκαιρία, αρχικά με τον Σαλάπα με σουτ μέσα από την περιοχή όπου απέκρουσε ο τερματοφύλακας αρχικά και στην επαναφορά το σουτ του Καλύβα αποκρούστηκε από τους αμυντικούς.

25' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα με τον Σαλάπα, αφού κέρδισε την μπάλα έπειτα από κόντρες, ντρίπλαρε τον αμυντικό και πλάσαρε τον τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0.

29' κόψιμο- κλέψιμο έξω από την περιοχή από τον Παπαδάτο, που έβγαινε μόνος του απέναντι στο τερματοφυλακα αλλά το τελευταίο κοντρόλ ήταν λαθεμένο και μπλόκαρε  ο τερματοφύλακας.

36' Διαγώνια μπαλιά έξω από την περιοχή από τον Κοϊνη στον Χριστοδουλάτο, παρά το κοντρόλ έγκαιρα πρόλαβε ο τερματοφύλακας και μπλόκαρε στα πόδια του επιθετικού μας.

40' Πέναλτι για τον Λυγια αλλά ο Κοκόρης πέφτοντας στην αριστερή του πλευρά μπλόκαρε σταθερά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έκανε 7 αλλαγές και πάλι κυριάρχησε στα πρώτα λεπτά. 

55' ωραίος συνδυασμός Κατσαβού - Κοίνη, σέντρα του τελευταίου πρόλαβε ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Λυγιά προ του Παπαδάτου.

56' ωραία προσπάθεια του Λυγιά, το σουτ έφυγε μόλις άουτ.

57' ΓΚΟΛ για τον Λυγιά μετά από σέντρα από δεξιά, ο επιθετικός μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε τον Τσιρόγλου ισοφαρίζοντας σε 1-1

71' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα, προσωπικό γκολ΄του Κατσαβού, όπου κέρδισε κατά κράτος τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε τον τερματοφύλακα για το 2-1. 

64' πολύ ωραία προσπάθεια από τον Κ. Σταμάτη  στο κέντρο όπου έκλεψε την μπάλα και με διαγώνια κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Καλύβα τετ-τετ με τον τερματοφύλακα που απέκρουσε σωτήρια για τον Λυγιά.

76' ΓΚΟΛ για το Λυγια με τον ίδιο τρόπο που ισοφάρισε αρχικά, δηλαδή σέντρα από δεξιά και μόνος του ο επιθετικός μέσα στην περιοχή του Αστέρα πλάσαρε τον Τσιρόγλου για το 2-2.

78' τελευταία ευκαιρία για το Αστέρα με τον Κάτσινα να επιχειρεί ωραίο σουτ από πλάγια αριστερά και η μπάλα να περνάει μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ντζιβανάκης): Κοκόρης, Φούντας, Γρηγοράκης, Σχώρης, Διαμαντοπουλος, Μπαλαμπάνης, Σαλάπας, Παπαδάτος, Χριστοδουλάτος, Κοίνης, Καλύβας

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Σταμάτης Κ., Σταμάτης Ν., Κάτσινας, Τσιγαρίδας, Κατσαβος, Παπανικολάου, Μάντης, Τσιρόγλου

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr