Φιλική ήττα στο Ζευγαράκι για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Ήττα στο δεύτερο φιλικό της ομάδας μας από τον Α.Ο. Ζευγαρακίου , το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, στο γήπεδο του Ζευγαρακίου. Μια ήττα που συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση της ομάδας, με τους περισσότερους παίχτες να κρατούν σε χαμηλά επίπεδα την απόδοσή τους, Χαρακτηριστικό της εμφάνισης της ομάδας είναι ότι τη πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι τη δημιούργησε στο 38' του παιχνιδιού και μάλιστα από στημένη φάση!!

Αναλυτικά, στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Ζευγαρακίου, πετυχαίνοντας μέσα σε αυτό το διάστημα 3 γκολ και να χάνει κι άλλες ευκαιρίες για άλλα γκολ. Ο Αστέρας είχε κακή κυκλοφορία, με συνέπεια να γίνονται συνεχώς λάθη σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

11' Πρώτη ευκαιρία για τον Α.Ο.Ζ. όπου μετά από λάθη των παιχτών του Αστέρα, εκτός της μεγάλης περιοχής, βρέθηκε σε πλάγια θέση ο επιθετικός του ΑΟΖ αλλά πλάσαρε εκτός εστίας.

14' ΓΚΟΛ για το Ζευγαράκι, από πλάγια δεξιά συνδυάστηκαν ωραία οι παίχτες του ΑΟΖ με σέντρα στη μικρή ο επιθετικός τους να πλασάρει τον Κοκκόρη και να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας τους.

23' ΓΚΟΛ ξανά για το Ζευγαράκι όταν σε ωραία διαγώνια πάσα από αριστερά έβγαλε δεξιά, πίσω από την άμυνα του Αστέρα τον παίχτη του Α.Ο.Ζ. που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον τερματοφύλακά μα;ς και να σημειώσει το 2-0.

33' ΓΚΟΛ για τον ΑΟΖ, αυτή τη φορά με αυτογκόλ του κεντρικού μας αμυντικού Ιωάννου, στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα σε σέντρα που επιχειρήθηκε από δεξιά από τους παίχτες του Α.Ο.Ζ.

38' Πρώτη ευκαιρία του Αστέρα στον αγώνα μετά από κερδισμένο φάουλ στο κέντρο, ο Παναγιωτόπουλος εκτέλεσε το φάουλ με σέντρα στη μικρή περιοχή του ΑΟΖ, όπου κέρδισε την κεφαλιά ο Κατσαβός αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην επαναφορά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί και απομάκρυναν την μπάλα πριν πλασάρει σε κενό τέρμα.

41' Τελευταία ευκαιρία για το Α' ημίχρονο ανήκει στον ΑΟΖ, σε γρήγορη αντεπίθεση βρέθηκε ο φορ των γηπεδούχων σε θέση βολής αλλά αστόχησε στο πλασέ που επιχείρησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές, ο Αστέρας βελτίωσε κάπως την απόδοσή του και έφτασε στο γκολ με τον Άγγελο Μυριώνη.

52΄ Ευκαιρία για τον ΑΟΖ, όταν σε σέντρα από αριστερά δεν πρόλαβε να κάνει την κεφαλιά ο επιθετικός του Ζευγαρακίου.

59' Νέα ευκαιρία για τον ΑΟΖ όταν από λάθος υπολογισμό του Τσιρόγλου, σε σέντρα που επιχειρήθηκε, δύο παίχτες του ΑΟΖ αν και βρέθηκαν σε θέση βολής δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ.

69' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα, με τον Μυριώνη που πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα του ΑΟΖ, μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα από αριστερά του Παπαδάτου μέσα στη μικρή περιοχή του Α.Ο.Ζ.

78' Ευκαιρία για τον Αστέρα, μετά από διαγώνια  ωραία βαθιά μπαλιά του Ζωγράφου στα δεξιά της επίθεσής μας, ο Σταμάτης Κ. δεν πρόλαβε για ελάχιστα να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Α.Ο.Ζ.

Αστέρας: (Ντζιβανάκης) Κοκκόρης, Φούντας, Γρηγοράκης, Παναγιωτόπουλος, Ιωάννου, Μπαλαμπάνης, Παπαδάτος, Σαλάπας, Κοϊνης, Κατσαβός, Κατσαβός, Χριστοδουλάτος

Έπαιξαν επίσης οι Σταμάτης Ν., Μυριώνης, Γατζούδης, Ζωγράφος, Σταμάτης Κ., Μάντης, Μαντέλος, Παπανικολάου, Τσιρόγλου.

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr