Πραγματοποιήθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών του Αστέρα Μεσολογγίου

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν, στο Ενωσιακό Γήπεδο Μεσολογγίου οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών του Αστέρα, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Στις μετρήσεις έλαβαν μέρος οι παίκτες του Αστέρα, παρουσία του προπονητή μας Ιωάννη Ντζιβανάκη. Υπεύθυνος για τις εργομετρικές εξετάσεις ήταν ο κ. Γεώργιος Τάνταρος, γυμναστής του Ναυπακτιακού Αστέρα, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Στόχος των μετρήσεων ήταν η αξιολόγηση των σωματομετρικών χαρακτηριστικών των παικτών, της αερόβιας αντοχής και των παραμέτρων της φυσικής κατάστασης.

Από τις αξιολογήσεις διαφαίνεται το τρέχον επίπεδο των παικτών. Με βάση τα τελικά αποτελέσματα, θα γίνουν προσπάθειες για εξειδίκευση της προπονητικής διαδικασίας με συνέπεια τη βελτίωση τόσο της ατομικής απόδοσης του κάθε παίκτη, όσο και της γενικής αναβάθμισης της ομάδας.

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr