Ήττα για τον Αστέρα Μεσολογγίου στο φιλικό με τον Ατρόμητο Αντιρρίου

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Μεσολογγίου, τη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, μεταξύ της ομάδας μας και του Ατρόμητου Αντιρρίου, έληξε με νικητή τον Ατρόμητο Αντιρρίου με σκορ 2-1.

Η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας ότι διαθέτει πλουραλισμό λύσεων σε όλες τις γραμμές της. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είχε λήξει ισόπαλο, αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Αστέρας στο τέλος του παιχνιδιού, κατόπιν έντονων διαμαρτυριών της ομάδας του Ατρομήτου ότι είχε λήξει το παιχνίδι, κατ' εντολή του προπονητή μας, ο Στάθης αστόχησε επίτηδες στην εκτέλεσή του!!

13' Λάθος γύρισμα του Μπαλαμπάνη προς τους αμυντικούς μας, ο επιθετικός του Αντιρρίου βρέθηκε σε θέση γκολ, αλλά ο Κοκκόρης απέκρουσε σωτήρια.

17' Σε επιθετική προσπάθεια του Αστέρα, ο Σαλάπας γύρισε την μπάλα επικίνδυνα μέσα στη περιοχή του Ατρομήτου, αλλά την τελευταία στιγμή απομάκρυναν οι αμυντικοί.

20' και 33' Σε δύο επικίνδυνες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του Αντιρρίου, ο Σχώρης απομάκρυνε και στις δύο περιπτώσεις σωτήρια για τον Αστέρα.

38' Τελευταία ευκαιρία για το α' ημίχρονο ανήκει στον Ατρόμητο, όταν σε μπαλιά από το κέντρο  στην πλάτη της άμυνάς μας, ο επιθετικός του Ατρομήτου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κοκκόρη, αλλά πάλι απέκρουσε αποτελεσματικά το πλασέ του, διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές και από τις δύο ομάδες, δοκιμάζοντας όλους του παίχτες που είχαν στη διάθεσή τους. Ο Ατρόμητος Αντ. εκμεταλλεύτηκε δύο λάθη της άμυνάς μας και προηγήθηκε στο σκορ. Με αντεπίθεση ο Αστέρας, αρχικά μείωσε στο σκορ, είχε καλή ευκαιρία αμέσως μετά και στο τέλος αστόχησε επίτηδες στο πέναλτι που κέρδισε.

46' Κάθετη πάσα των παιχτών του Ατρομήτου στην περιοχή μας, το σουτ του επιθετικού απέκρουσε ξανά ο Κοκκόρης.

48' Ψηλοκρεμαστή σέντρα από τον Σχώρη, παραλίγο να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου που μπλόκαρε τη μπάλα.

52' ΓΚΟΛ, για τον Ατρόμητο, σε κάθετη μπαλιά στη περιοχή του Αστέρα, πλασέ του επιθετικού του Ατρομήτου Αντιρρίου και έγινε το 0-1.

57' ΓΚΟΛ, λάθος στην άμυνα του Αστέρα, σέντρα από αριστερά και σουτ έξω από την περιοχή για να γίνει το 0-2.

67' Χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα, μετά από ωραίο συνδυασμό Κουτρουμάνου- Κοϊνη, σουτ του τελευταίου, απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

77' Εκτέλεση φάουλ από τον Διαμαντόπουλο, ο Στάθης βρέθηκε σε θέση σουτ μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου αλλά το αδύναμο σουτ που επιχείρησε απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

80' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα με τον Στάθη ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά  σκοράρει μετά από εκτέλεση κόρνερ του Διαμαντόπουλου.

83' Από πάσα του Γαντζούδη, ο Κατσαβός με προσωπική ενέργεια μπήκε στη μικρή περιοχή του Ατρομήτου, έβγαλε παράλληλη σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο Παλαιογιάννης από καλή θέση σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

90' Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Φτούλης κέρδισε πέναλτι για τον Αστέρα, το οποίο αστόχησε ο Στάθης, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Αστέρας: ( Ντζιβανάκης) Κοκκόρης, Σχώρης, Κοϊνης, Παναγιωτόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μπαλαμπάνης, Παπαδάτος, Μυριώνης, Κουτρουμάνος, Χριστοδουλάτος, Σαλάπας

Έπαιξαν επίσης οι: Μωραϊτης, Στάθης, Κακογιάννης, Ιωάννου, Παπανικολάου, Γρηγοράκης, Κάτσινας, Φτούλης, Κατσαβός, Σταμάτης Κ., Γαντζούδης, Παλαιογιάννης

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr