Νίκη για τον Αστέρα στο φιλικό με την Ακαδημία Ευηνοχωρίου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στο Ενωσιακό Στάδιο Μεσολογγίου, το τέταρτο φετινό φιλικό παιχνίδι του Αστέρα με αντίπαλο την Ακαδημία Ευηνοχωρίου. Ο Αστέρας, αν και αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε με 4-1, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ιδίως στο β΄ ημίχρονο.

Ο αγώνας είχε διάρκεια δύο 40', με πολλές φάσεις στις δύο εστίες και πολλά γκολ. Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες που είχαν στη διάθεσή τους. Επόμενος αγώνας για τον Αστέρα είναι ο αγώνας Κυπέλλου, την προσεχή Κυριακή 23/9, με αντίπαλο τον Αχιλλέα Γραμματικού, εκτός έδρας.

6' Ευκαιρία για την Ακαδημία Ευην. όταν η επιθετική ενέργεια των παιχτών της από αριστερά και η σέντρα που επιχειρήθηκε στη μικρή περιοχή του Αστέρα, πρόλαβε να μπλοκάρει έγκαιρα ο Κοκκόρης.

10' ΓΚΟΛ για την Ακαδημία με τον Πανόπουλο για το 0-1. Λάθη συνεχόμενα των παικτών του Αστέρα έξω και μέσα στη περιοχή του, έδωσε την ευκαιρία να σκοράρει ο επιθετικός της Ακαδημίας από το ύψος της μικρής περιοχής.

18' Ευκαιρία για τον Αστέρα, μετά από λάθος της άμυνας της Ακαδημίας, ο Κουτρουμάνης έκλεψε την μπάλα και έδωσε στο κενό χώρο για τον Φτούλη, ο οποίος δεν πρόλαβε να ακολουθήσει την πάσα.

23' ΓΚΟΛ για το Αστέρα, με σκόρερ τον Χριστοδουλάτο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του κεντρικού αμυντικού και του τερματοφύλακα του Ευηνοχωρίου, και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

26' Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Παπαδάτο να κερδίζει μονομαχίες και να μπαίνει στη περιοχή του Ευηνοχωρίου αλλά ο τερματοφύλακας να απομακρύνει έγκαιρα.

28' Ευκαιρία για την Ακαδημία Ευην, όταν ωραίο σουτ του Πανόπουλου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοκκόρη.

35' Τελευταία ευκαιρία του α' ημιχρόνου ανήκει στην Ακαδημία, όταν σε συνεχόμενα λάθη των παιχτών του Αστέρα΄στο κέντρο του γηπέδου έβγαλαν τετ-α-τετ τον επιθετικό της Ακαδημίας αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο β' ημίχρονο ο Αστέρας παρουσιάστηκε καταιγιστικός, πέτυχε σε διάστημα 2΄ δύο όμορφα γκολ και με χατ-τρικ του Φτούλη κέρδισε με 4-1. δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, λίγο πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά.

41' ΓΚΟΛ με την έναρξη του β' ημιχρόνου, με σκόρερ τον Φτούλη, όταν σε ωραία προσπάθεια του Μπαλαμπάνη και πάσα στα αριστερά στον Χριστοδουλάτο, αρχικά η πρώτη του σέντρα κόπηκε αλλά η δεύτερη έβγαλε μόνο του τον σκόρερ για να γίνει το 2-1.

42' ΓΚΟΛ με σκόρερ πάλι τον Φτούλη, που κέρδισε με ατομική προσπάθεια την μονομαχία με τον κεντρικό αμυντικό της Ακαδημίας και με έξοχο πλασέ έκανε το 3-1.

43' Μεγάλη ευκαιρία για την Ακαδημία Ευην. με τον επιθετικό της να βγαίνει από δεξιά μόνος του απέναντι στο Κοκκόρη αλλά πλάσαρε άστοχα.

47' Μεγάλη ευκαρία για τον Αστέρα, όπου σε προσπάθεια από δεξιά των Σύρρου-Φούντα, η σέντρα του τελευταίου έβγαλε τετ-α-τετ στην μικρή περιοχή τον Χριστοδουλάτο που πλάσαρε άουτ.

56' Ωραίο σουτ του Τσιριμώκου έξω από την περιοχή πέρασε μόλις λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ακαδημίας.

57' Νέο χαμένο τετ-α-τετ της Ακαδημίας, με τον Κοκκόρη να κερδίζει κατά κράτος το Πανόπουλο που βρέθηκε μόνος του απέναντί του και να αποκρούει σε κόρνερ.

60' ΓΚΟΛ, με τον Φτούλη πάλι, σε ωραίο συνδυασμό των Σύρρου και Παπαδάτου, σέντρα του τελευταίου και ωραίο τελείωμα του σκόρερ για το τελικό 4-1.

Αστέρας: (Ντζιβανάκης) Κοκκόρης, Φούντας, Τσιριμώκος, Σχώρης, Διαμαντόπουλος, Μπαλαμπάνης, Σαλάπας, Κουτρουμάνης, Φτούλης, Παπαδάτος, Χριστοδουλάοτος.

Έπαιξαν επίσης οι: Σύρρος, Μυριώνης, Μωραϊτης, Ιωάννου, Γρηγοράκης, Παπανικολάου, Παππάς 

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr