Ισόπαλοι Αστέρας Μεσολογγίου και Παιανία Μάστρου

Ισοπαλία με σκορ 1-1 για Αστέρα Μεσολογγίου και Παιανία Μαστρου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θεόδωρος Πασσιόπουλος».

Παρουσία αρκετών φιλών του ποδοσφαίρου διεξήχθη το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη στον αγώνα με κεφαλιά του Φούντα να παίρνει προβάδισμα στο σκορ 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να απαντήσουν και θα το καταφέρουν στο 74΄μετα από φάση διαρκείας και αδράνεια της άμυνας του Αστέρα να απομακρύνει τη μπάλα ο Κουμπαρούλης με σουτ θα κάνει το 1-1.

Παιχνίδι με αρκετές δυνατές μονομαχίες, με λιγοστές καλές στιγμές μπροστά στις δυο περιοχές, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν με ποιο ορθολογικό τρόπο να φέρουν τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έδειξαν νευρικότητα και όχι καθαρό μυαλό.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού όπως και σε όλα τα ματς του Σαββατοκύριακου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χρήστου Κάκκου, ο οποίος είχε διατελέσει κατά το παρελθόν και ποδοσφαιριστής του Αστέρα.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

23΄ΓΚΟΛ, φάουλ του Κουτρουμάνη, πρώτη κεφαλιά από τον Κοϊνη δεύτερη από τον Φούντα και η μπάλα στα δίχτυα 1-0.

28΄γρηγορη αντεπίθεση από τους φιλοξενούμενους, γύρισμα του Ροδάτου στο ύψος της περιοχής, ανοιχτό κοντρόλ του Φυλλαδιτάκη θα βγει και θα μαζέψει ο Κοκώρης.

43΄σουτ του Τσιριμώκου με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στην αγκαλιά του Μαχαλιώτη.

64΄ατομικη ενέργεια από δεξιά του Τσιριμώκου και γύρισμα στην καρδία της περιοχής, ο αφύλαχτος Φτούλης δεν θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με τη μπάλα.

74΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ με τη μπάλα να έρχεται στην περιοχή του Αστέρα, ψηλοκρεμαστό πλασέ του Φυλλαδιτάκη στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά με σουτ ο Κουμπαρούλης θα ισοφαρίσει σε 1-1.

80΄σουτ του Χριστοδουλάτου θα μαζέψει ο Μαχαλιώτης.

81΄στην επίθεση οι γηπεδούχοι με μια κόντρα να φέρνει τη μπάλα στην περιοχή, ο αφύλακτος Μπαλαμπάνης από πλεονεκτική θέση δεν θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με τη μπάλα.

89΄ αυστηρή αποβολή για τον Αστέρα, με τον νεαρό Τσιριμώκο να δέχεται σε μια φάση για επικίνδυνο παίξιμο και λογομαχία με αντίπαλο την κίτρινη και μετά την κόκκινη κάρτα του ρέφερι του αγώνα.  

91΄φαουλ του Μουρκουγιάννη, κεφαλιά Ντερέ ψηλά άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καζανάς, Γεωργίου και Λιακώνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Σχώρης, Τσιριμώκος, Κοϊνης (46΄Ιωάννου), Παπαδάτος – Νταλιάνης, Μωραϊτης, Μυριούνης (46΄Στάθης), Μπαλαμπάνης, Φτούλης (75΄Χριστοδουλάτος), Κουτρομάνης, Φούντας.

ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ: (Παύλος Ανωγιάτης) Μαχαλιώτης, Πλεξίδας (84΄Κολτσίδας), Ζαβιτσάνος, Ντερές, Καραμήτσος, Μεταξούλης (70΄Ράπτης Ι.), Ράπτης (58΄Κογκόλης), Ροδάτος, Φυλλαδιτάκης (78΄Σύρρος), Μουρκογιάννης, Κουμπαρούλης.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr