Μεταγραφικά ''μπαμ'' στην εκπνοή για την Ακ. Ευηνοχωρίου

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ευηνοχωρίου

Μεταγραφικά  «μπαμ» στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου για την ομάδα μας  με προσθήκες οι οποίες θα βοηθήσουν κατά πολύ αγωνιστικά τον Θανάση Διαμαντόπουλο.

Συγκεκριμένα:

1)  παίχτης της ομάδας  πλέον ο εμπειρότατος Κωνσταντίνος Μπαλαούρας ο οποίος αποκτήθηκε από την Α.Ε. Μεσολογγίου. ο Μπαλαούρας έχει πολύχρονη  συμμετοχή σε ανώτερες κατηγορίες. Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί ΓΟΜ,  Όμηρο Νεοχωρίου και ΑΕΜ.

2) αποκτήθηκε ο Μιχαλόπουλος Γιάννης ο όποιος πέρσι αγωνιζόταν την Αναγέννηση Μεσολογγίου. Ο Μιχαλόπουλος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας καθώς επίσης και στον Αστέρα Μεσολογγίου.

3) Τρίτη  μεταγραφή αποτελεί ο Γρηγόρης Κυρίτσης ο οποίος αποκτήθηκε από τον Α.Ο.  Χάλκειας.

4) Ο έμπειρος τερματοφύλακας Δημήτρης Μπράτσικας αποκτήθηκε απο τον Αλικυρναϊκό  Αγίου Θωμά. Ο Μπράτσικας ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδας, έχει αγωνιστεί  και σε ΑΕΜ, ΓΟΜ και  Αστέρα Μεσολογγίου.

5) αποκτήθηκε ο νεαρός 15χρονος LORENCO KOXHAJ  από την Ακαδημία Μεσολογγίου.

6) εντάχθηκε στην ομάδα μας ο 16χρονος Χρήστος Τσιόβολος ο οποίος εγγράφεται για πρώτη φορά σε ομάδα ανδρών.  

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr