Μεγάλο διπλό για το Ευηνοχώρι στην Πεντάλοφο

Δελτίο τύπου

Μεγάλη νίκη σήμερα για την ομάδα μας εκτός έδρας με 1-2 στην καυτή και δύσκολη έδρα της Πενταλόφου.  Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 7’ με αυτογκόλ του Γερετσιάν Ι. κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και να προηγηθεί με 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η ομάδα μας ενισχυμένη από τις μεταγραφές με την παρουσία  στην ενδεκάδα του έμπειρου Μπαλαούρα Κώστα στο κέντρο και με πολύ καλή απόδοση στο σύνολο, έδειξε ότι  τη φετινή χρονιά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Αδικήθηκε στο πρώτο ημίχρονο που δεν της δόθηκε  πεντακάθαρο πέναλτι σε βάρος του Δημαρά, φάση η οποία υπάρχει σε βίντεο και θα μπορούσε να είχε ανεβάσει και άλλο το σκορ.

Στάθηκε τυχερή στο δεύτερο ημίχρονο με την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαρμπαρούση και δεν ισοφαρίστηκε. Αρκετοί φίλοι της ομάδας μας είδαν τον αγώνα μέσω της live  μετάδοσης μέσω της ιστοσελίδας μας.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ:

7’ ΓΚΟΛ, μετά από εκτέλεση φάουλ από το κέντρο, σε διεκδικούμενη φάση έξω από την περιοχή, η μπάλα χτυπά στο κεφάλι του αμυντικού μας Γερετσιάν Ι η οποία καταλήγει στα δίχτυα του Τσαπόκο και γίνεται το 1-0.

12’ Ο Δημαράς αποφεύγει τον αντίπαλό του, μπαίνει κάθετα μέσα στην περιοχή όπου ανατρέπεται ολοφάνερα (φάση σε βίντεο) όμως ο διαιτητής ο οποίος ήταν κοντά στη φάση δείχνει «παίζετε».

16’ ΓΚΟΛ, Από δεξιά αποφεύγει τον αντίπαλό του ο Αθανασόπουλος και με σουτ κάνει το 1-1

25’ ΓΚΟΛ, ίδιο σκηνικό από αριστερά, αυτή τη φορά ο Δημαράς πιο γρήγορος από τον αντίπαλό του σε θέση βολής σουτάρει και κάνει το 1-2

70’ ο Βασιλείου Γ. ανατρέπει τον Κατσαβό και  ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Μπαρμπαρούσης, αλλά η μπάλα χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσαπόκο και χάνεται η ευκαιρία της ισοφάρισης

85’ κλασική ευκαιρία με το Μιχαλόπουλο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση στέλνει τη μπάλα άουτ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ: Ρέγκλης, Μπλαχούρας, Μπαρμπαρούσης, Φλωρόπουλος, Καρέτσος, Αλεξόπουλος, Καλύβας, Λάκκας, Πασπαλιάρης, Κοντοπάνος (46’ Κατσαβός), Κουκουρδέλης

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ: Τσαπόκος, Γερετσιάν Χρ.(65’ Μιχαλόπουλος), Διαμαντόπουλος Αθ., Γερετσιάν Ι., Βασιλείου Γ., Μπαλαούρας, Δημαράς Π. (75’ Μακρής), Διαμαντόπουλος Χρ. (86’ Μάνθος Κ.), Αθανασόπουλος, Γεωργίου Γ.,  Βασιλείου Κ.,(86’ Κυρίτσης)

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr