Νικήτρια η Κυψέλη στο παιχνίδι των Αστέρων

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας πέτυχε ο Αστέρας Κυψέλης επικρατώντας στην έδρα του με 2 - 0 του Αστέρα Καμαρούλας.

Έτσι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 4 βαθμούς μαζί με ΠΑΟ Αγρινίου, Πανοχθιακό και Α.Ο. Σκουτεράς.

Το παιχνίδι στο γήπεδο της Κυψέλης ήταν αρκετά καλό με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να έχουν καλές ευκαιρίες.

Στο πρώτο ημίχρονο το 0 - 0 παρέμεινε με τους Χαριτίδη και Πελέκη να κρατάνε ανέπαφες τις εστίες τους κάνοντας σημαντικές επεμβάσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο Πελέκης αντέδρασε σωστά σε κεφαλιά του Βλαχοδήμου και σουτ του Ασβεστόπουλου και ο Χαριτίδης απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Ζαμπάρα. Στο 70΄ ο Πελέκης έδιωξε δύσκολα τη μπάλα στο σουτ του Βαϊνά και ο Χότζα, που είχε περάσει στον αγώνα τρία λεπτά νωρίτερα, έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ έκανε το 1 - 0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία στο 78΄ με τον Τσακανίκα και έμειναν με δέκα παίκτες στο 84΄ λόγω αποβολής του Τρομπούκη. Ένα λεπτό αργότερα ο Βαϊνάς εκτέλεσε το φάουλ και ο Σαλτογιάννης με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2 - 0.

Το φιλμ του αγώνα.

1΄ Λάθος διώξιμο στην άμυνα των γηπεδούχων ο Τσακανίκας κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

15΄ Ο Κουκουγιάννης μπαίνει από αριστερά στην περιοχή και κάνει το γύρισμα προς τον Κορέτση, όμως σωτήρια ο Γκορόγιας διώχνει σε κόρνερ.

16΄ Μακρινό σουτ του Α. Παπαθανασίου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

18΄ Μακρινό σουτ του Λαΐνα απέκρουσε ο Χαριτίδης.

26΄ Ο Ασβεστόπουλος από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή κάνει το σουτ και διώχνει ο Πελέκης.

29΄ Φάουλ του Βαϊνά ο Γκορόγιας έπιασε την κεφαλιά και απέκρουσε ο Πελέκης.

34΄ Ο Η. Παπαθανασίου κάνει ατομική ενέργεια και περνά κάθετη πάσα στο Βλαχοδήμο που κάνει το γύρισμα στο Μουρτζιάπη που πλασάρει άουτ.

36΄ Ο Κατσιώρης σε τετ α τετ πλασάρει με το Χαριτίδη να διώχνει και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μαζεύει τη μπάλα.

40΄ Κόρνερ του Βαϊνά οι αμυντικοί διώχνουν και η μπάλα φτάνει στο Σαλτογιάννη που από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή σουτάρει ψηλά άουτ.

47΄ Μακρινό σουτ του Αριστόπουλου απέκρουσε ο Χαριτίδης.

53΄ Φάουλ του Βαϊνά η μπάλα απομακρύνεται, οι παίκτες των γηπεδούχων επαναφέρουν και ο Βλαχοδήμος πιάνει την κεφαλιά με τον Πελέκη να αποκρούει.

55΄ Γύρισμα του Κατσιώρη από αριστερά ο Ζαμπάρας κάνει το κοντινό πλασέ με το Χαριτίδη να αποκρούει με διπλή προσπάθεια.

62΄ Σουτ του Ασβεστόπουλου ο Πελέκης πέφτει στη δεξιά του γωνία και διώχνει σε κόρνερ.

62΄ Κόρνερ του Βαϊνά κεφαλιά του Σαλτογιάννη η μπάλα έφυγε άουτ.

66΄ Γέμισμα του Βαϊνά ο Ασβεστόπουλος κάνει το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

70΄ Γκολ. Ο Βαϊνάς κάνει το σουτ με τον Πελέκη να διώχνει εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Χότζα γίνεται κάτοχος της μπάλας και με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα για το 1 - 0.

78΄ Κόρνερ του Κατσιώρη η μπάλα βρίσκει σε παίκτη των γηπεδούχων και πάει προς το τέρμα αλλά απομακρύνεται από αμυντικούς και ο Τσακανίκας κάνει κεφαλιά με τους αμυντικούς να διώχνουν πριν τη γραμμή.

83΄ Φάουλ του Βαϊνά κεφαλιά του Ασβεστόπουλου η μπάλα φεύγει άουτ.

84΄ Ο Τρομπούκης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

85΄ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Βαϊνά από δεξιά ο Σαλτογιάννης με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 2 - 0.

88΄ Σουτ του Ασβεστόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ.

92΄ Ο Γιώτης με ανάποδο ψαλίδι στέλνει τη μπάλα άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Χρήστος Χαριτίδης): Χαριτίδης, Κοκκώνης, Τσιλίκης (86΄ Κορώσης), Σαλτογιάννης, Γκορόγιας, Παπαθανασίου Η., Μουρτζιάπης Ι. (67΄ Χότζα), Βλαχοδήμος, Ασβεστόπουλος, Βαϊνάς, Παπαθανασίου Α.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Πελέκης, Αριστόπουλος, Πίτλιγγερ, Τσακανίκας, Γιώτης, Τρομπούκης, Καπέλης (83΄ Παναγιωτόπουλος), Κουκουγιάννης, Κορέτσης (37΄ λ.τ. Ζαμπάρας), Λαΐνας (75΄ Τηλιγάδας), Κατσιώρης (87΄ Δράκος Μ.).

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr