Εντός έδρας βαθμολογική απώλεια για το Ευηνοχώρι (vid)

Δελτίο τύπου

Βαθμολογική απώλεια για την ομάδα του Ευηνοχωρίου, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 0-1 από τον Εθνικό Γουριάς. Σε ένα αγώνα που ήταν αντάξιο των ομάδων και των στόχων τους, είχε δύναμη, εναλλαγή φάσεων και πάθος.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 34’ με απευθείας φάουλ από τον Δάλλα. Υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες στον αγώνα. Η ομάδα του Ευηνοχωρίου στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα προκειμένου να γυρίσει το ματς.

Κλασική ευκαιρία στο 88’ με τον μπαλαούρα ο οποίος σχεδόν εξ επαφής με το τέρμα στέλνει τη μπάλα άουτ.  

Το γκολ του αγωνα:35’ από αριστερά φάουλ για τη Γουριά. Το εκτελεί ο Δάλλας και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Τσαπόκο κάνοντας το 0-1

Η φάση του αγώνα: 88’ από δεξιά σέντρα του Δημαρά, η μπάλα περνά στον μόνο Μπαλαούρα στο ύψος της μικρής περιοχής, ο τελευταίος σε προφανή θέση για γκολ, στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από την εστία του Καρατζογιάννη 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ: Τσαπόκος, Γερετσιάν Χρ. (69’ Μιχαλόπουλος), Διαμαντόπουλος Αθ., Γερετσιάν Ι. , Βασιλείου Γ., Μπαλαούρας, Δημαράς Π., Διαμαντόπουλος Χρ. (74’ Κωνσταντάρας Δ.), Πανόπουλος (46’ Μακρής), Γεωργίου,   Μάνθος Κ. (46’ Βασιλείου Κ.)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ: Καρατζογιάννης, Καπώνης Γ., Τσαλαφούτας (90’ Βασιλείου Π.), Ζαπάντης, Κουτρούλης, Καλύβας Α., Κούσουλας (83’ Ζωγράφος), Καλύβας Σ., Παλιάτσας, Τσιφοπανόπουλος, Δάλλας (92’ Καπώνης Κ.)

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr