Τον Αχιλλέα Γραμματικού υποδέχεται ο Αστέρας τη Κυριακή 18/11

Τον Αχιλλέα Γραμματικού υποδέχεται ο Αστέρας Μεσολογγίου τη Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στις 3:00 μ.μ., στο Ενωσιακό γήπεδο "Θ. Πασσιόπουλος". Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 6η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, του Α' Ομίλου της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς, για το θεσμό του Κυπέλλου, όπου η ομάδα μας απέκλεισε τον Αχιλλέα Γραμματικού, κερδίζοντάς τον στο γήπεδο του με σκορ 0-2.

Ο Αστέρας προέρχεται από την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα τη προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας με τον Α.Ο. Ζευγαρακίου με 2-0, ενώ η ομάδα του Αχιλλέα Γραμματικού έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Α.Ε. Παλαιοπαναγιά.

Μετά την σπουδαία πρόκριση μεσοβδόμαδα στους 8' του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας, τεχνικό επιτελείο και παίκτες δίδουν όλοι τους την προσοχή στον αγώνα της Κυριακής ευελπιστώντας σε καλή εμφάνιση και νίκη, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος για μια βδομάδα .

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρόν στον αγώνα και να υποστηρίξουν την ομάδα μας!!!

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr