Τον Αχιλλέα Γραμματικού υποδέχεται ο Αστέρας τη Κυριακή 18/11

Τον Αχιλλέα Γραμματικού υποδέχεται ο Αστέρας Μεσολογγίου τη Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στις 3:00 μ.μ., στο Ενωσιακό γήπεδο "Θ. Πασσιόπουλος". Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 6η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, του Α' Ομίλου της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς, για το θεσμό του Κυπέλλου, όπου η ομάδα μας απέκλεισε τον Αχιλλέα Γραμματικού, κερδίζοντάς τον στο γήπεδο του με σκορ 0-2.

Ο Αστέρας προέρχεται από την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα τη προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας με τον Α.Ο. Ζευγαρακίου με 2-0, ενώ η ομάδα του Αχιλλέα Γραμματικού έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Α.Ε. Παλαιοπαναγιά.

Μετά την σπουδαία πρόκριση μεσοβδόμαδα στους 8' του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας, τεχνικό επιτελείο και παίκτες δίδουν όλοι τους την προσοχή στον αγώνα της Κυριακής ευελπιστώντας σε καλή εμφάνιση και νίκη, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος για μια βδομάδα .

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρόν στον αγώνα και να υποστηρίξουν την ομάδα μας!!!

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr