Εύκολο απόγευμα για το Ευηνοχώρι εντός έδρας κόντρα στο Μακρυνειακό

Εύκολο απόγευμα είχε σήμερα το Ευηνοχώρι καθώς νίκησε με 4-0 το Μακρυνειακό εντός.

Η ομάδα του Θανάση Διαμαντόπουλου είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σκοράροντας  από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και δεν απειλήθηκε σε καμία φάση, παρόλο που ο αγώνας διεξήχθη υπό βροχερό καιρό, ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: 

26' σέντρα σουτ του Γερετσιαν Χρ. δεν προλαβαίνει ο Αθανασόπουλος και η μπάλα περνά λίγο έξω από το τέρμα.

30' κάθετη πάσα του Πανόπουλου στο κέντρο της άμυνας του Μακρυνειακού, από κοντά ο Δημαράς κάνει το 1-0.

35' από αριστερά σέντρα του Πανόπουλου, μέσα στην περιοχή ο Αθανασοπουλος κάνει το 2-0. 

50' Ο Μακρής μεταβιβάζει στο Γεωργίου, ο τελευταίος περνά τον τερματοφύλακα ο οποίος τον ανατρέπει και καταλογίζεται πέναλτι. Το εκτελεί ο Διαμαντόπουλος Χ. και κάνει το 3-0.

57' Φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Μακρυνειακού, η μπάλα χτυπά σε πόδι αμυντικού και καταλήγει στα δίχτυα (αυτογκόλ) διαμορφώνοντας το σκορ σε 4-0.

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ: Μπράτσικας, Γερετσιάν Χ. (76' Νασόπουλος), Μακρής, Κωνσταντάρας, Βασιλείου Γ. (60' Διαμαντόπουλος Ν.), Μπαλαούρας (66' Μάνθος), Δημαράς (73' Λαμπαδάρης), Διαμαντόπουλος Χ., Αθανασόπουλος, Γεωργίου, Πανόπουλος, 

ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ: Διαμάντης, Αριστόπουλος Κ., Οικονόμου Α., Τσιντζελής Α., Πολύζος, Αριστόπουλος Ε., Οικονόμου Σ., Μπακόλας, Κοκορώνης, Νικολέτας, Αγγελακόπουλος (66' Μπακοθανάσης)

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr