Τον ΑΟ Πενταλόφου υποδέχεται τη Κυριακή ο Αστέρας Μεσολογγίου

Τον Α.Ο. Πενταλόφου υποδέχεται ο Αστέρας Μεσολογγίου, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στις 11:00 π.μ., στο Ενωσιακό Γήπεδο "Θ. Πασσιόπουλος", στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α' Ομίλου, της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες τη προηγούμενη αγωνιστική, ο μεν Αστέρας Μεσολογγίου κέρδισε τον Αχιλλέα Γραμματικού με 2-0, ενώ η ομάδα της Πενταλόφου επικράτησε εντός έδρας με 4-0 της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς.

Η ομάδας μας στοχεύει στη νίκη που θα την διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και κοντά στον πρωτοπόρο Εθνικό Γουριάς που θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια των παιχτών και του τεχνικού επιτελείου μας, δίνοντας παρόν στις κερκίδες του γηπέδου, παρακολουθώντας τον δύσκολο αγώνα της ομάδας μας!!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr